The GiANT Heart by Novibet: Το ταξίδι στο Milwaukee και ο αγώνας NBA

The GiANT Heart by Novibet: Το ημερολόγιο του ταξιδιού

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2022, μέσω του προγράμματος κοινωνική προσφοράς «The GiANT Heart» της Novibet, εφτά τυχεροί ταξίδεψαν για την μακρινή πόλη του Milwaukee, για να παρακολουθήσουν ζωντανά στο παρκέ έναν αγώνα NBA της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks. Οι τυχεροί αποτελούν τους νικητές που αναδείχθηκαν μέσα από τους διαγωνισμούς GiANT Heart και Novibet στα social media, αλλά και οι νικητές του Bring Your Bro – του πρώτου τουρνουά 2on2 streetball στην Ελλάδα. Μαζί τους ταξίδεψε και η αθλητική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δώρα Παντέλη.
Το ημερολόγιο του ταξιδιού

Κατά την άφιξή τους στο Milwaukee, η ομάδα των νικητών ξεναγήθηκε στην πόλη, κάνοντας riverwalk περιμετρικά του Lake Park, αλλά και βόλτα έξω από το μέρος που διεξάγεται το περίφημο Summer Fest. Η βόλτα τους κατέληξε στο σημείο που βρίσκεται το mural του Γιάννη Αντετοκούνμπο για ομαδικές φωτογραφίες και πολλά…stories. Αργότερα την ίδια ημέρα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την αναμέτρηση μεταξύ Milwaukee Bucks και Los Angeles Lakers. Οι νικητές ενθουσιασμένοι κατέφθασαν στο θρυλικό στάδιο και έδρα των Milwaukee Bucks, Fiserv Forum, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα μέχρι το βράδυ. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό derby, με το σκορ να λήγει 129 -133 υπέρ των Lakers.
Προορισμός της επόμενης μέρας το Σικάγο. Οι νικητές ξεκίνησαν από το Milwaukee μαζί με τη Δώρα, με κατεύθυνση τo United Center, το γήπεδο της ομάδας Chicago Bulls. Εκεί, γέμισαν το φωτογραφικό τους άλμπουμ με υλικό, ενώ επίσης βρέθηκαν στο σημείο που είναι τοποθετημένο το άγαλμα του θρυλικού Michael Jordan. Η επίσκεψή τους στο Millenium Park ήταν στα must του ταξιδιού, καθώς εκεί βρίσκεται το urban playground, στο οποίο συναντάει κανείς το εντυπωσιακό γλυπτό «Cloud Gate» ή αλλιώς «Cloud Bean» που μοιάζει με….φασόλι.

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής τους στο Chicago, η παρέα των νικητών επισκέφθηκε το Lincoln Park, αλλά και το ζωολογικό κήπο που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Στην συνέχεια, ακολούθησαν ψώνια, παρακολούθηση του αγώνα ΝΒΑ της ημέρας σε ένα sports cafe και βέβαια…πολύ φαγητό.

Η πέμπτη μέρα είχε στο πρόγραμμα επιστροφή στο Milwaukee και επίσκεψη στο must visit μουσείο της Harley Davidson.
Το ταξίδι δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς μια «εξονυχιστική» επίσκεψη στο σπίτι των Milwaukee Bucks. Έτσι, η τελευταία μέρα του ταξιδιού ήταν αφιερωμένη στο Fiserv Forum. Οι νικητές και η Δώρα, έκαναν tour στα εσωτερικά του σταδίου, όπως τα VIP Rooms, το Press Room, τα Lounge και τα Trophie Rooms. Εκεί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ολοκλήρωσαν την ημέρα τους, με πολύ γέλιο και τις ιστορίες που κράτησαν από το μοναδικό ταξίδι.
«Αυτό το ταξίδι ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια αναμέτρηση γιγάντων ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούμπο (Milwaukee Bucks) και Lebron James (LA Lakers) και να παρακολουθήσουμε αυτό το υπερθέαμα που λέγεται NBA. Once in a lifetime experience. Γυρνάμε πίσω στην Ελλάδα γεμάτοι από μπάσκετ, γεμάτοι από φαντασμαγορικά τοπία, αλλά και με υπογεγραμμένες φανέλες από τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούμπο! Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που έκαναν δυνατό αυτό το ταξίδι» δήλωσε μεταξύ άλλων ένας από τους τυχερούς νικητές του ταξιδιού.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss