Θεσσαλονίκη: 98χρονος έπεσε θύμα κακοποίησης σε θάλαμο νοσοκομείου – «Με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν»

Ο 98χρονος που έπεσε θύμα κακοποίησης και ξυλοδαρμού σε θάλαμο νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε.

Συγκλονίζει η περιγραφή του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη για την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα ο 98χρονος πατέρας του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι περιγραφές του για την κακοποίηση του ηλικιωμένου άνδρα αλλά και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προκαλούν ανατριχίλα.
«Δεν ξαναπάω σε νοσοκομείο. Προτιμώ να πεθάνω εδώ στο σπίτι μου. Αυτό που έζησα δεν περιγράφεται με λόγια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Ασλανίδης στο GRTimes.gr.

«Πήγα για να με περιθάλψουν, με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν», είπε ο 98χρονος, ενώ το περιστατικό δημοσιοποίησε ο γιος του, Νίκος Ασλανίδης ο οποίος τονίζει: «Αντί να περιθάλψουν τον πατέρα μου τον βασάνισαν. Είναι ντροπή. Εκτίθεται το σύστημα υγείας από κάποιους νοσηλευτές με απαράδεκτες συμπεριφορές».
Η υπόθεση κακοποίησης του ηλικιωμένου άνδρα έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε θάλαμο νοσοκομείου. «Πριν από λίγες μέρες ο πατέρας μου πήγε να νοσηλευτεί στον θάλαμο Ουρολογικής κλινικής και επέστρεψε σπίτι ξυλοκοπημένος, με μώλωπες παντού», είπε ο κ. Ασλανίδης στον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό.

Το χέρι του 98χρονο έπειτα από την κακοποίηση που δέχθηκε.grtimes.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία 98χρονου: «Με έδεσαν, φώναζα για βοήθεια»
Παράλληλα ο 98χρονος πατέρας του βρίσκεται στο σπίτι του και προσπαθεί να αφήσει πίσω του όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε.
Το θύμα κακοποίησης περιγράφοντας την φρικιαστική εμπειρία του είπε: «Εφιαλτικό αυτό που έζησα. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος, συνταξιούχος οικοδόμος. Πάλευα μια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss