Θεσσαλονίκη – Ατύχημα 8χρονης σε παιδική χαρά: Ποια είναι η κατάστασή της σήμερα

Από το ατύχημα και έπειτα, η παιδική χαρά παραμένει κλειστή. Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Σχεδόν 5 μήνες έχουν περάσει από τότε που μία 8χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το κορίτσι που είδε ένα από τα δάχτυλά της να αποκολλάται το απόγευμα της Πρωτομαγιάς του 2022, καθώς έπαιζε στην παιδική χαρά, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.
Όπως αναφέρει το GRTimes, η καθημερινότητα για την 8χρονη και την οικογένειά της άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ την ίδια ώρα η παιδική χαρά παραμένει «σφραγισμένη», με τους περίοικους να αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε τις εικόνες του GRTimes από την παιδική χαρά:

Όπως μάλιστα αναφέρουν περίοικοι, «εδώ και καιρό δε βλέπουμε κανέναν να μπαίνει στην παιδική χαρά, η οποία έχει ερημώσει εντελώς. Αναρωτιόμαστε πότε θα ανοίξει και τι έχει συμβεί μέχρι τώρα».

Όλες οι είσοδοι της παιδικής χαράς φέρουν αλυσίδες και λουκέτα, προκειμένου να καθίσταται σαφές ότι απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο.

Ποια είναι η κατάσταση της 8χρονης σήμερα
Στο GRTimes μιλά και η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Κική Πακιρτζίδου, μεταφέροντας ότι «το παιδάκι είναι πλέον σε καλή κατάσταση. Από τον Μάιο και έπειτα, η 8χρονη υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, προκειμένου να βγουν οι λάμες οι οποίες της είχαν τοποθετηθεί. Πλέον έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες για να επανακτήσει μέρος της λειτουργικότητάς του το δακτυλάκι της (θυμίζουμε ότι οι γιατροί συγκόλλησαν το δάχτυλο της ανήλικης παθούσης σε ένα χειρουργείο που κράτησε περίπου 6 ώρες), ενώ, τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα επανεξεταστεί. Παράλληλα, θα ελέγχεται τακτικά η κατάστασή της».
Σύμφωνα πάντοτε, ωστόσο, με τη δικηγόρο της οικογένειας, «το παιδί είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο ψυχολογικά, ενώ, αν και έχει ξεκινήσει και πάλι η σχολική χρονιά, δεν μπορεί καλά-καλά να γράψει».
Πού βρίσκεται η έρευνα της υπόθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και άλλες 34, βρίσκονται στο στάδιο της ανακατασκευής από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είχαν προηγηθεί οι σαρωτικοί έλεγχοι μετά το συγκεκριμένο ατύχημα τόσο από συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης όσο όμως και από εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα επιθεωρήσεων πιστοποιήσεων και διασφάλισης ποιότητας στις παιδικές χαρές.
Η αστυνομική και δικαστική έρευνα ωστόσο, από τις οποίες θα προκύψουν και οι απαντήσε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss