Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής ο γιατρός που δέχτηκε άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη δεν είναι πλαστικός χειρουργός ούτε μέλος της Εταιρείας.

Ερωτηματικά αφήνει η ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής στο Facebook σχετικά με τον πλαστικό χειρουργός από τη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε άγρια επίθεση.
«Δεν είναι πλαστικός χειρουργός», διευκρινίζει η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής.

Στην ανάρτηση αναφέρεται συγκεκριμένα: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».
[embedded content]

Από την άλλη, ο γιατρός εμφανίζεται στο βιογραφικό του ως ωτορινολαρυγγολόγος καθώς και πλαστικός με «Πιστοποίηση στην Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου» με εκπαίδευση στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου στα πλαίσια της ειδικότητας.

Συγκλονίζει ο γιατρός για την επίθεση
Σοκαρισμένος είναι ο γιατρός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε μία άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος ο οποίος είναι πατέρας έξι παιδιών, μίλησε στο MEGA για την δολοφονική, όπως την χαρακτήρισε επίθεση. Ανέφερε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss