Θεσσαλονίκη – Επίθεση σε πλαστικό χειρουργό: Η ΕΛΑΣ αναζητά τα κίνητρα

Θεσσαλονίκη: Οι δράστες έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν άγρια πλαστικό χειρουργό

Τα κίνητρα της επίθεσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε βάρος 47χρονου πλαστικού χειρουργού, έξω από το ιατρείο του επί της Λεωφόρου Νίκης 25, στη Θεσσαλονίκη, αναζητεί η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, ενώ εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης ερευνούν εάν τα κίνητρα ήταν προσωπικά ή επαγγελματικά και προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται η κατάθεση του ίδιου του θύματος.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον γιατρό και τον περίμεναν να βγει από την οικοδομή όπου στεγάζεται το ιατρείο του. Μόλις βγήκε δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.
Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.
Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή νεαρών για τα μάτια μίας κοπέλας
Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός γυναίκας στην πλατεία Λευκού Πύργου
Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss