Θεσσαλονίκη-ΛΟΑΤΚΙ: «Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης GLAD Ταινιών»

 Tο 24ο ΛΟΑΤΚΙ+ διαγωνιστικό «Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης GLAD Ταινιών» (γκέι – λεσβιακό – ασύμμετρο – ποικιλόμορφο) θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως 9 Οκτωβρίου 2022 (Τετάρτη ως Κυριακή), στην αίθουσα προβολών Τζον Κασσαβέτης, στην Αποθήκη 1, στο Λιμάνι (Θεσσαλονίκη).
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επιχορηγεί το φεστιβάλ, ενώ το στηρίζουν: το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ανελλιπώς από το 1999), το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης / Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης, Η Νορβηγική Πρεσβεία στην Αθήνα, η Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα και το Γαλλικό Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης/το Γαλλικό Σχολείο στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», το περιοδικό Antivirus, το περιοδικό Τ-ΖΙΝΕ, η Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης και οι Ενωμένες Κοινωνίες Βαλκανίων.
Οι προβολές θα γίνονται στις 6:00μμ (εκτός Τετάρτης και Πέμπτης), καθώς και στις 7.45 μμ και 9.30 μμ.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την εθελοντική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο».
θα πραγματοποιηθεί έκθεση εικαστικών έργων του Ανδρέα Παύλου, της φωτογράφου Φαίδρας Λεφάκη, του Δημήτρη Μακρυνίκα και της Αιμιλιάνας Πουρκου, όπως και έκθεση αφίσας διεθνών ΛΟΑΤΚΙ κινηματογραφικών φεστιβάλ.
Το εισιτήριο ανέρχεται σε 5 ευρώ.
Την Πέμπτη, 6.10.2022, ένα εισιτήριο θα ισχύει για δύο άτομα.
Εισιτήριο των 30 ευρώ δίνει δικαίωμα εισόδου σε όλες τις προβολές και ΔΕΝ συνδυάζεται με την παροχή της Πέμπτης (6.10.2022) που με ένα εισιτήριο δίνει δικαίωμα εισόδου σε δύο άτομα.
Προτείνεται η ηλεκτρονική προαγορά εισιτηρίου, και ως 5 λεπτά πριν την προβολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss