Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε το ταξί ο εξαφανισμένος οδηγός – Άφησε σημείωμα

Το «εξαφανισμένο» ταξί επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης ο οδηγός που παρέμεινε άφαντος από τις 17 Οκτωβρίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο οδηγός άφησε το ταξί κλειδωμένο σε συνεργείο στον Άγιο Παντελεήμονα, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια πήγε μέχρι το σπίτι της μητέρας του ιδιοκτήτη και παρέδωσε κρυφά το κλειδί, μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε χαρακτηριστικά «με συγχωρείς, θα σου εξηγήσω». Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε και πάλι!
Ταξιδεύει για Γαλλία ο ιδιοκτήτης για να πάρει… άλλο ταξί!

Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης σήμερα το απόγευμα ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με νέο ταξί, καθώς είχε πειστεί ότι δεν θα εντοπίσει το όχημα που είχε μισθώσει στον οδηγό και που συνεργάζονταν από τον Ιούλιο.
«Αυτή τη στιγμή περιπολικό από την ασφάλεια Κιλκίς πηγαίνει στο συνεργείο για να το επιβεβαιώσουν και εκείνοι, αν και ήδη έχουμε την ενημέρωση ότι είναι το ταξί του αδερφού μου» ανέφερε στο ThessToday.gr ο αδελφός του Άνθιμου Σαχπάζη, συμπληρώνοντας ότι «υπάρχει και εντολή να μην ακουμπήσει κανείς το όχημα για να γίνει πλήρη διερεύνηση».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss