Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο επικεφαλής της ένωσης «Εκκλησία των Εθνών»

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα στις 12:00 οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες για τους «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους. Σε ανακοίνωση προχώρησε η ένωση «Εκκλησία των Εθνών»

Το κατώφλι του Εισαγγελέα θα περάσουν σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τους «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 27/08 ότι συνέλαβε δυο άνδρες ηλικίας 24 και 38 ετών για την υπόθεση της παραθρησκευτικής οργάνωσης που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και έκανε «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο επικεφαλής της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών».

Η οργάνωση «Εκκλησία των Εθνών» προχώρησε σε έκτακτη ανακοίνωση για τη σύλληψη του «Πατέρα» Χαράλαμπου.
Ανακοίνωση της «Εκκλησίας των Εθνών» για τη σύλληψη του επικεφαλή

«Αγαπητοί Έλληνες συμπολίτες μας και όλοι εσείς σε ολόκληρο τον κόσμο που γνωρίζετε τον πατέρα Χαράλαμπο και τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων Των Εθνών Θεσσαλονίκης, γνωστή στο εξωτερικό ως SCOAN Thessalonica,

Αγαπητοί Χριστιανοί αδελφοί μας,
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών είναι ραγδαίες, καθώς η Ελληνική Κυβέρνηση διέταξε τη σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου, γνωστού στο εξωτερικό και ως Wiseman Harry. Η σύλληψη έλαβε χώρα μερικές ώρες νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 27/08/2022 περί τις 15:00 μ.μ.
Η αι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss