Θετικά 8 στα 10 τεστ στο «Αγία Σοφία» για γρίπη

«Από τα τεστ που κάνουμε στο «Αγία Σοφία» 8 στα 10 βγαίνουν θετικά για γρίπη αυτή την περίοδο» αναφέρει ο διευθυντής της Α Παιδιατρικής Κλινικής. .

Για αυτό θα έπρεπε οπωσδήποτε να εμβολιαστούν, τουλάχιστον τα παιδιά που έχουν υποκείμενα νοσήματα, αναπνευστικό, άσθμα κλπ, σε συνεργασία πάντα με τον παιδίατρο τους, δηλώνει στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή της Τάνιας Η. Μαντουβάλου «104, 9 Μυστικά Υγείας», ο καθηγητής Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του «Αγία Σοφία», Αθανάσιος Μίχος.
Όσον αφορά την έκταση της γρίπης επισημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη υποδήλωση, γιατί όπως εξηγεί, φέτος για πρώτη φορά, έχουμε τεστ γρίπης στα φαρμακεία. «Πάρα πολλά παιδιά παίρνουν αυτό το διπλό τεστ γρίπης- covid, γίνεται η διάγνωση σε εξωτερική βάση, συνομιλούν συχνά με τον παιδίατρο τους και δεν πηγαίνουν καν στο νοσοκομείο, ή το παιδιατρικό ιατρείο, οπότε αυτά τα κρούσματα δεν καταγράφονται πουθενά. Άρα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι σαφώς μία σημαντική υποδήλωση».

Ανταγωνιστική η σχέση γρίπης κορονοϊο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss