Θλίψη στην Κύπρο: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Δεληγιάννης

Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 47 ετών, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Δεληγιάννης, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από τον περασμένο Οκτώβρη, βυθίζοντας στο πένθος το ραδιόφωνο του “Άστρα” και το συγκρότημα “Διάλογος”.

Ο θάνατος του ραδιοφωνικού παραγωγού βύθισε σε θλίψη τον δημοσιογραφικό χώρο της Κύπρου, με τους συναδέλφους του από πολλούς δημοσιογραφικούς ομίλους να τον αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα λόγια.
Δήλωση Ανδρέα Ιωσήφ

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ, για το θάνατο του Δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη.
Όπως σημειώνεται στη δήλωση, «συγκλονισμό προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεληγιάννη, δημοσιογράφου στο ραδιοσταθμό Άστρα και στο συγκρότημα “Διάλογος”.

«Ο θάνατος του αποτελεί απώλεια για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αιωνία του η μνήμη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του», καταλήγει η δήλωση.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΔΗΣΥ
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Δεληγιάννη.
Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Άστρα» όσο και στον «Διάλογο», κυρίως όμως στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Αιωνία του η μνήμη και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss