#Throwback! 10 iconic χτενίσματα από ταινίες που θα θυμόμαστε για πάντα

Από την Princess Leia ως και την Rosemary Woodhouse, κάνουμε μία αναδρομή στα χτενίσματα που άξιζαν δικό τους ρόλο, ίσως και πρωταγωνιστικό.

Αν είσαι σινεφίλ, τότε σίγουρα θυμάσαι έντονα τη σκηνή που η Mia Wallace (Uma Thurman) σηκώνεται να χορέψει με τον Vincent Vega (John Travolta). Μία Iconic ταινία, και ο χαρακτήρας της Mia ένας iconic χαρακτήρας. Θα είχε όμως το ίδιο Impact χωρίς αυτό το χτένισμα; Καταλαβαίνεις νομίζω που το πάω…

Πολλοί από τους αγαπημένους κινηματογραφικούς χαρακτήρες, είανι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το styling Των μαλλιών τους, γι΄ αυτό σήμερα Πέμπτη, αποφασίσαμε να θυμηθούμε τα αγαπημένα μας iconic χτενίσματα, των πλέον Iconic χαρακτήρων. Το πώς καταφέραμε να διαλέξουμε μόνο 10 …είναι σχεδόν απίστευτο. Αν μπορούσαμε να βάλουμε 100 θα το κάναμε αλλά τότε θα κουραζόσουν γύρω στο 20. Προσπαθήσαμε λοιπόν, δυσκολευτήκαμε, αναγκαστήκαμε να «κόψουμε κάμποσα» αλλά τελικά τα δέκα αγαπημένα μας χτενίσματα από ταινίες είναι τα εξής…

Ηθοποιός: Audrey Hepburn aka Holly Golightly
Ταινία: Breakfast at Tiffany’s

via GIPHY
Υπέρκομψες αφέλειες, ανταύγειες… Πιο iconic δεν γίνεται! Είναι το χτένισμα που μπορείς να μιμηθείς αλλά όχι να αντιγράψεις.
Ηθοποιός: Mia Farrow aka Rosemary Woodhouse
Ταινία: Rosemary’s Baby

via GIPHY
Τη στιγμή που μπαίνει με το φρέσκο Pixie της και δηλώνει πως είναι Vidal Sassoon απλά τσιρίζουμε… Και ενισχύεται η πελώρια λαχτάρα που έχουμε για το φόνο του συζύγου της.

Ηθοποιός: Carrie Fisher aka Princess Leia
Ταινία: Star Wars Episode IV: A New Hope

via GIPHY
Έλα τώρα… ήταν δυνατόν να λείπουν αυτοί οι κότσοι από τη λίστα μας; Ήταν;
Ηθοποιός: Gwyneth Paltrow aka Margot Tenenbaum
Ταινία: The Royal Tenenbaums

via GIPHY
Ποτέ άλλοτε ένα τόσο nerdy χτένισμα δεν ήταν τόσο κουλ και αβασάνιστα σέξι. Επίσης, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss