Τι είπε ο Καρλ Λάγκερφελντ για Καρντάσιαν και μόδα

Ο Καρλ Λάγκερφελντ γιόρτασε την είσοδό του ως χαρακτήρας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο και κερδοφόρο παιχνίδι για smartphone, της Κιμ Καρντάσιαν.

Συμβαίνουν κι αυτά, ακόμα κι αν θεωρούνται γελοία. Ο άρχοντας της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ γιόρτασε την είσοδό του ως χαρακτήρας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο και κερδοφόρο παιχνίδι για smartphone, της Κιμ Καρντάσιαν με τίτλο «Kim Kardashian:Hollywood», για την επιρροή της στη μόδα.

Μάλιστα ο μεγάλος μόδιστρος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «η συμβολή της Κιμ στην ομορφιά και τη μόδα είναι ένα γεγονός και αποδεικνύει ότι για να είναι κανείς όμορφος δεν χρειάζεται να είναι ψηλός κι αδύνατος. Μου αρέσει πολύ η μητέρα της και λατρεύω της ετεροθαλή αδελφή της Κένταλ (Τζένερ). Δεν γνωρίζω τα άλλα μέλη αυτής της εκπληκτικής οικογένειας», δήλωσε στο περιοδικό Page Six και μας άφησε άφωνους, αν και συμφωνούμε ότι η ομορφιά δεν έχει μέγεθος XS.

Φυσικά η συμμετοχή του μετρ της υψηλής ραπτικής στο περίεργο αυτό παιχνίδι δεν είναι αφιλοκερδής. Όπως σημειώνει το περιοδικό η συνεργασία του Καρλ με την Κιμ είναι ιδιαίτερα επικερδής και για τα δύο μέρη, οπότε θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα ακούμε μόνο καλά λόγια από τον ένα για τον άλλον, τουλάχιστον όσο η συνεργασία τους θα είναι σε ισχύ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss