Τι κοσμήματα να φορέσεις ως νύφη | ediva.gr

]]>

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις σημαντικότερες στη ζωή των ανθρώπων που κάνουν το μεγάλο βήμα. Οι προετοιμασίες για αυτή την ημέρα είναι πολλές και ξεκινούν από πολύ νωρίς. Οι φωτογραφίες θα δίνουν και θα παίρνουν και σίγουρα θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια. Φυσικά μία από τις πιο σημαντικές επιλογές του γάμου για τη γυναίκα είναι το νυφικό. Και προφανώς πρέπει να βρεις και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν μοναδικά την εμφάνισή σου. Αν αναρωτιέσαι τι κοσμήματα να φορέσεις ως νύφη, ανάλογα και με το νυφικό σου, εδώ θα βρεις κάποιες προτάσεις.
Κοσμήματα για τη νύφη!

Λευκόχρυσο κολιέ ριβιέρα με ζιργκόν

Αν το νυφικό σου δεν έχει πολύ κλειστή λαιμόκοψη, μπορείς να επιλέξεις ένα όμορφο κολιέ για να στολίσεις τον λαιμό σου. Μείνε σε κλασικές, διαχρονικές και κομψές επιλογές, όπως είναι αυτό το πανέμορφο λευκόχρυσο κολιέ με πέτρες ζιργκόν. Είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου.
Μπορείς να το βρεις με -20% έκπτωση εδώ!
Κολιέ γραβάτα με ζιργκόν και οβάλ ροζέτα

Ακόμα μία εντυπωσιακή επιλογή για εσένα που θα φορέσεις ένα νυφικό με ανοιχτό λαιμό είναι αυτό το λευκόχρυσο κολιέ γραβάτα με τις πέτρες ζιργκόν και την οβάλ ροζέτα. Είναι ιδανικό αξεσουάρ για όσες προτιμήσετε μία V λαιμόκοψη. Θα αγκαλιάσει υπέροχα τον λαιμό σου, καταλήγοντας στον θώρακα με μοναδική κομψότητα.
Θα βρεις το κολιέ με -20% έκπτωση εδώ!
Κολιέ με μαργαριτάρι και διαμάντι μπριγιάν – τι κοσμήματα να φορέσεις ως νύφη

Αν θέλει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss