Τι κρύβεται πίσω από αυτό το αυτοκινητάκι;

Η DS Automobiles, το πολυτελές σήμα της Stellantis, σχεδίασε ένα και μοναδικό αυτοκινητάκι για τον Jean-Eric Vergne και το γιο του.

Του Γιάννη Σκουφή
Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα του οδηγού αγώνων να σας πούμε πως συμμετείχε στη Φόρμουλα 1 από το 2012 έως το 2014 για λογαριασμό της Toro Rosso. Σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα της DS Penske με τα αθόρυβα ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα.

Και για αυτό η DS Automobiles αποφάσισε να τιμήσει την προσφορά του Γάλλου οδηγού με ένα μοναδικό δώρο που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο DS Design Studio που βρίσκεται στο Παρίσι. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα μίνιμαλ σχεδιαστικά αυτοκινητάκι που μπορεί να σηκώσει το βάρος τόσο του γιού όσο και του μπαμπά Vergne.
Είναι βαμμένο σε γκρι ανθρακί με το έμβλημα της DS να δεσπόζει στη μάσκα και να φωτίζεται, ενώ τα κάθετα LED παραπέμπουν άμεσα στη φωτεινή ταυτότητα της μάρκας. Εντύπωση προκαλεί το τιμόνι που εξέχει, ενώ η κίνηαη εξασφαλίζεται με τη δύναμη των ποδιών.

Ο Vergne πάντως έχει ένα DS 4 E-Tense 225 Performance Line+ για να καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες. Είναι της συλλεκτικής έκδοσης Performance Line+ που δημιουργήθηκε για τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η γαλλική ομάδα τις σεζόν 2019 και 2020.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss