Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 1η Ιουλίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Καλό μήνα, με χαμόγελα, έρωτες, μεγάλες αγκαλιές, δροσιά, θάλασσα και διακοπές! Τι μας επιφυλάσσει η πρώτη μέρα του μήνα; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο

Διαπραγμάτευση και αμοιβαίες υποχωρήσεις

 

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Επιπλέον, φαίνεται να αποδίδει η διαπραγμάτευσή σου με ένα «ισχυρό» πρόσωπο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές με μεσαία στελέχη ή υπαλλήλους, με σκοπό μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

 

Δίδυμοι

Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να δυσκολέψει τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί να προκαλέσει και πιεστικές καταστάσεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις δημιουργικές σου δυνατότητες και θα προσελκύσει νέο κοινό!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό, συνηγορεί σε μεταβολές στο οικείο σου περιβάλλον, αλλαγές επίπλων ή διαρρύθμισης αλλά και σε μια πληθώρα μετακινήσεων-επισκέψεων. Πολύ πιο σημαντική ωστόσο μπορεί να είναι μια συμφωνία ή ρύθμιση για ένα περιουσιακό σου θέμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες που θα λάβεις σε θέματα που αφορούν τόσο στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, όσο και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Και παρότι μπορεί να μην πετύχεις μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα για την… επόμενη φορά!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας από κάποιον/α που τα αναγνωρίζει! Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δικτυωθείς με σημαίνοντα πρόσωπα ή κύκλους που θα συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να κάνεις μια παύση από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές αναζητήσεις σου αλλά και την διερεύνηση του παρασκηνίου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τα οικονομικά σου και καλό είναι να περιορίσεις τις ορέξεις σου, πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις στο περιβάλλον σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κι εσύ «απέναντι» σε ένα ισχυρό πρόσωπο ή σε έναν συνεργάτη σου που αυθαιρετεί. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τις ικανότητές σου και θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να τηρήσεις τη δεοντολογία στη δουλειά σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο ενεργός Κρόνος δεν είναι καλός οιωνός για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και η απογοήτευσή σου θα γίνει μεγαλύτερη, αν διατηρείς υψηλές προσδοκίες ή περιμένεις ανταλλάγματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό, αφού κάθε άλλη επιλογή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο ενεργός Κρόνος «απειλεί» να σε φέρει στα πρόθυρα μιας σημαντικής ρήξης ή διαφωνίας με τους άλλους, είτε πρόκειται για οικείους σου είτε για άτομα που έχουν «λόγο» στην καριέρα σου. Με την Σελήνη στον Ζυγό να σε στηρίζει οικονομικά, η διεκπεραίωση μιας σχετικής υπόθεσης θα μπορούσε να είναι το κύριο μέλημά σου, αφού είσαι σε θέση να πετύχεις το καλύτερο για σένα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss