Τί λέει το ζώδιό σου για την σήμερα 10 Ιουλίου; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Πρώτη ημέρα της εβδομάδας σήμερα! Και το θέμα είναι, πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα; Τι να προσέχουμε, τι να επισπεύσουμε και τι να αποφύγουμε; Μην πας στα τυφλά! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο

 

Νέες προτεραιότητες

 

Κριός

Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας κινητικότητας σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με το «μενού» να περιλαμβάνει τόσο την πιθανότητα μιας μετακόμισης στο εγγύς μέλλον, όσο και την αύξηση της επισκεψιμότητας στον χώρο σου. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογείται μια περιουσιακή-νομική ρύθμιση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το πέρασμα της Δήμητρας στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δικτύωσή σου με πρόσωπα ή κύκλους που έχουν τη διάθεση και την ικανότητα να βοηθήσουν στην προώθηση του έργου και των ιδεών σου. Επιπλέον, μέσα στο διάστημα που ακολουθεί είναι πιθανό να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι ή να επιμορφωθείς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου με κάθε τρόπο ή μέσον που διαθέτεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεσή σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η είσοδος της Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» και γενικότερα να επικοινωνήσεις με κόσμο και να ανταλλάξεις απόψεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, από τούδε και στο εξής θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς σε υψηλούς κύκλους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου παραπέμπει σε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση να «ακονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου «βγάζοντας» τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, αναμένεται να ωφεληθείς από διαμεσολαβητικές προσπάθειες. Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για τα εργασιακά σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, αλλά και σε μια πολλαπλώς επωφελή συμφωνία ή συνεργασία με έναν συλλογικό φορέα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις «στα κοινά», θα έχεις τις ευκαιρίες και τις προτάσεις σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το πέρασμα της Δήμητρας στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με σημαντικές επαγγελματικές ή κοινωνικές διακρίσεις. Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δικτυωθείς και να πετύχεις περισσότερα από συμφωνίες ή συνεργασίες επίσημου χαρακτήρα. Παράλληλα, στο σήμερα, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Είναι ακόμη πιθανό να λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, όχι όμως χωρίς να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου».

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο μετατοπίζει το ενδιαφέρον και τις προτεραιότητές σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου μέσα στο προσεχές διάστημα είναι στο πρόγραμμα επίσημες ρυθμίσεις και συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά και να επωφεληθείς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο έχει για σένα δεσπόζουσα σημασία, αφού, πέραν της αναμενόμενης δικτύωσής σου με ισχυρά ή «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο το πλαίσιο των συνεργασιών σου. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για την νομική κατοχύρωση σου ή κάποιες διαπραγματεύσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Λέοντα τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, διευρύνοντας το «target group» στο οποίο απευθύνεσαι. Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό και αναμένεται να συναντήσεις «κάθε καρυδιάς καρύδι». Παράλληλα, η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας θετικής περιόδου για τα εργασιακά σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η είσοδος της Δήμητρας στον Καρκίνο σου ανοίγει τον δρόμο για να γνωρίσεις «σημαίνοντα» πρόσωπα αλλά και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο. Το μόνο «ενοχλητικό» μπορεί να είναι η δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων σου», που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου με τους άλλους!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss