Τι σχέση έχει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με ένα Hummer;

Τα νέα ήθη και έθιμα που φέρνει η ηλεκτροκίνηση είναι αρκετά για να συνδέσουν ένα e-bike με ένα από τα μεγαλύτερα σε ζήτηση ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αμερικανικής αγοράς.

Του Γιάννη Σκουφή
Ίσως να έχετε ακούσει πως η GMC έχει επαναφέρει το Hummer ως ένα μεγάλο ηλεκτρικό pick up, καθώς και ως SUV. Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζετε είναι πως η ζήτηση του ηλεκτρικού Hummer είναι τόσο μεγάλη που αν το παραγγείλει κανείς σήμερα στις ΗΠΑ θα χρειαστεί να περιμένει τουλάχιστον δύο χρόνια!

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για το Ε-bike που βλέπετε στην οθόνη σας, για το οποίο η GMC συνεργάστηκε με την εξειδικευμένη στο συγκεκριμένο κλάδο Recon. Και όπως μπορείτε να δείτε το Hummer EV E-Bike έχει κάποια σχεδιαστικά στοιχεία -όπως τα χοντρά λάστιχα της Kenda ή η πίσω σχάρα- που μας παραπέμπουν στο ηλεκτρικό pickup.
Στο σκελετό του ποδηλάτου υπάρχει μια αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 1,0 kWh -φορτίζει μέσα σε 4 περίπου ώρες σε δίκτυο 110 V- που τροφοδοτεί με ενέργεια ένα ηλεκτρικό ηλεκτρικό μοτερ 48V της Bafang ισχύος 1.200 Watts. Για την ακρίβεια τα ηλεκτρικά μοτέρ είναι δύο (α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss