Τι θα δούμε στις σειρές το 2023 – Συλλήψεις, φόνοι, μεγάλοι έρωτες

Την επόμενη εβδομάδα ρίχνουν αυλαία οι σειρές για τα Χριστούγεννα

Οι παραγωγές μυθοπλασίας «Σασμός», «Η Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο», έχουν κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης. Η φετινή σεζόν έχει το στίγμα τους και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να απασχολούν πολύ. Την επόμενη εβδομάδα ρίχνουν αυλαία για τα Χριστούγεννα και τα spoilers που αφορούν στις εξελίξεις του 2023 πρωταγωνιστούν.
Στη «Γη της Ελιάς» του MEGA, το νέο έτος θα μπει με τον παθιασμένο έρωτα της Ιουλίας και του Στάθη. Το ζευγάρι θα ζήσει επιτέλους ελεύθερο τον έρωτά του, με τις αντιδράσεις βέβαια των Βρεττάκων να είναι έντονες. Ο αστυνόμος Κουράκος προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του, πολιορκώντας την Ευτυχία. Η τελευταία, όμως, νιώθει τύψεις που του «κρύβει» τον φόνο που έχει κάνει ενώ φαίνεται ότι κάποια στιγμή ομολογεί. Αυτή η εξέλιξη, όμως, βάζει σε μπελάδες την κολλητή της Άννα που ετοιμάζεται για γάμο. Η νεαρή κατηγορείται για συγκάλυψη και είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στη φυλακή. Ένα από τα ζευγάρια που θα απασχολήσουν θα είναι και ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη. Μετά τον πυροβολισμό και τον τραυματισμό του, η Ισμήνη καταλαβαίνει τις βρώμικες δουλειές που κάνει. Ο Κωνσταντίνος, αντίστοιχα, όχι μόνο προσπαθεί να τον συγχωρήσει αλλά να μην την βάλει σε κίνδυνο.

Από τη Μάνη… στη Γερακιανή και το «Mαύρο Ρόδο» του ίδιου καναλιού. Σύμφωνα με τις διαρροές, η Αγγελική-η σύζυγος του Θέμη Καστρινού είναι αυτή που πληρώνει το τίμημα των πράξεων του και πέφτει νεκρή. Ο σκληρός Θέμης βυθίζεται σε πένθος, όπως και τα παιδιά τους με τον Πέτρο να ζητά την αγκαλιά της Ελισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss