Tik Tok alert – Πώς θα κάνεις το βαρύ makeup πιο ελαφρύ με το «foundation in water hack»

Εάν δεν έχεις ακούσει για το foundation in water hack, που κάνει χαμό στο TikTok, μάλλον… είσαι πολύ πίσω. Έλα μαζί μας, λοιπόν, να τα μάθεις όλα! Με τον καύσωνα να «λιώνει» το μακιγιάζ μας, αυτή η τάση ομορφιάς υπόσχεται να χαρίσει φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα και μακιγιάζ… αναλλοίωτο.
Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τη Huda Kattan που έφερε στην προσοχή μας αυτή την απίθανη τάση. Το hack, που είναι το νέο, αγαπημένο για το μακιγιάζ μας επιτυγχάνεται ως εξής: Ρίχνεις μερικές σταγόνες του foundation μέσα σε ένα ποτήρι νερό, το ανακατεύεις με το πινέλο μακιγιάζ και στη συνέχεια απλώνεις τις υγρές πλέον σταγόνες του foundation στο δέρμα σου.

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού
Foundation in water, το απόλυτο hack που κάνει χαμό στο TikTok
«Αυτή είναι μια τεχνική που υποτίθεται ότι θα σου προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή έτσι ώστε το μακιγιάζ σου να μην τρέχει και να παραμείνει σταθερό και το δέρμα σου να φαίνεται πιο όμορφο», ανέφερε η Huda. 

@hudabeauty Foundation in water hack IB: @Rachel Rigler #hudabeauty #foryou #viraltiktok #makeuphacks @hudabeauty ♬ original sound – Huda Beauty

Δίνοντάς την υπογραφή της, η Huda παραδέχτηκε: «Έχω όντως λίγο περισσότερη φωτεινότητα σε αυτήν την πλευρά (όπου εφάρμοσε το foundation της χρησιμοποιώντας την τεχνική), από ό,τι έχω σε αυτήν την πλευρά (όπου εφάρμοσε το foundation της στεγνό). Αλλά πρέπει να δοκιμάσουμε το τεστ για να δούμε αν το hack πραγματικά αξίζει και το μακιγιάζ παραμένει σταθερό».

Η Huda μας υπογράφει ότι υπάρχει διαφορά
Ταμπονάροντας με ένα χαρτομάντιλο και τις δύο πλευρές του προσώπου της επιβεβαιώνει: «Είδα λίγη μεταφορά του makeup στο χαρτί και πίεζα πολύ. Νομίζω ότι αυτό λειτουργεί, απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο περίπλοκο και λίγο σπάταλο, αλλά θα πω ότι αυτό είναι ένα hack που λειτουργεί».

@rachelrigler Reply to @lex.babb ♬ original sound – Rachel Rigler

Όταν βάζεις foundation στο νερό, στην πραγματικότητα προσθέτει και λίγη ενυδάτωση. Και ξέρεις ότι αυτό το hack είναι σωτήριο για τον καύσωνα. Η προσθήκη υγρασίας στο δέρμα χωρίς την υπερβολική λιπαρότητα στο foundation ακούγεται σαν το τέλειο, καλοκαιρινό hack.
Το hack που θα γίνει το νέο αγαπημένο σου για το καλοκαίρι
Με την πρώτη ματιά, παρατήρησα ότι η πλευρά της βάσης με το νερό, έδινε περισσότερο «φυσικό αλλά καλύτερο» φινίρισμα στο δέρμα, ενώ η πλευρά που ήταν μόνο βάση, φαινόταν πιο βαριά και παχιά. Όσο για το πώς θα το κάνεις; Ταμπονάροντας μια καθαρή χαρτοπετσέτα σε κάθε πλευρά του προσώπου, θα επιτύχεις το «foundation in water h …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss