Τηλεθέαση: Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το Μουντιάλ

Τηλεθέαση: H κατάταξη στους πίνακες της Nielsen επανέρχεται στα συνηθισμένα στη βραδινή ζώνη

Μουντιάλ ήταν και πέρασε! Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου μπορεί να μονοπώλησε το ενδιαφέρον και να χάρισε στον ΑΝΤ1 σαρωτικά ποσοστά, ωστόσο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Έτσι, η κατάταξη στους πίνακες της Nielsen επανέρχεται στα συνηθισμένα στη βραδινή ζώνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μετρήσεις τηλεθέασης, το βράδυ της Δευτέρας, ο «Σασμός του ALPHA βρέθηκε ξανά στην κορυφή. Από τις 21.00 έως τις 22.40, η δραματική σειρά έκανε 28% στο σύνολο και 27,4% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA άγγιξε το 26,6% στο σύνολο και το 19,8% στο δυναμικό κοινό.

Η παραγωγή μυθοπλασίας «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, που πήρε το lead in, έκανε 25,5% στο σύνολο και 19,8% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» 16,1% σε σύνολο και δυναμικό. Όσον αφορά στο σίριαλ της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», περιορίστηκε στο 5,1% στο σύνολο και στο 4,8% στο δυναμικό κοινό.
Ενδιαφέρον έχουν και τα νούμερα του «GNTM». Το ριάλιτι μόδας μπορεί να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, όμως η τηλεθέαση δεν ανεβαίνει. Χαρακτηριστικά, χθες, σημείωσε 6% στο σύνολο και 7,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Να σημειωθεί ότι στη ζώνη των 20.00, κορυφή έπιασε η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών». Μέχρι την Πέμπτη, που αποχαιρετά για λίγο, οι τηλεθεατές καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Έτσι, χθες, έκανε 23,2% στο σύνολο και 21% στο δυναμικό κοιν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss