Τηλεθέαση: Η βραδινή ζώνη ανήκει στον «Σασμό» – Σάρωσε η σειρά

Ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς έρχεται και το κοινό δεν αλλάζει συχνότητα. Τι τηλεθέαση έκαναν οι υπόλοιπες σειρές.

Βράδυ Τετάρτης και οι τηλεθεατές καθηλώθηκαν στον ALPHA για να δουν τις εξελίξεις του «Σασμού». Ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς έρχεται και το κοινό δεν αλλάζει συχνότητα. Έτσι χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η δραματική σειρά σημείωσε 37% στο σύνολο και 32,6% στο δυναμικό κοινό ενώ στο τέταρτο 21.30-21.45, η τηλεθέαση ανέβηκε στο 41,5%.
Το ίδιο βράδυ, συνέχισαν να έχουν την τιμητική τους τα σίριαλ. Η παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA έκανε 24,6% στο σύνολο και 24,1% στους τηλεθεατές 18-54. Στο MEGA δεν προβλήθηκε «Η Γη της Ελιάς», καθώς υπήρξε αναμετάδοση του αγώνα Γιουβέντους-Παρί Σεν Ζερμέν. Το ματς έκανε 16,6% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό.

Στην prime time, η κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 (στις 21.00) έκανε 14,8% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό ενώ η μίνι σειρά «Φαντασία» (που έκανε χθες την πρώτη της επίσημη και θα κρατήσει συντροφιά για τρεις εβδομάδες) 7,9% στο σύνολο και 6,6% στο δυναμικό κοινό.
Οι παραγωγές της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Μουσικό κουτί» σημείωσαν 4,8% και 4,4% στο σύνολο, ενώ -στους τηλεθεατές 18-54- 2,9% και 3% αντίστοιχα.

Στη ζώνη των 20.00, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν 16,2% στο σύνολο και ο «Παράδεισος των κυριών» του ALPHA 21,5%. Στο δυναμικό κοινό, η σατιρική εκπομπή άγγιξε το 23,6% και η σειρά του ALPHA 18,9%. Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται ότι κερδίζει το νεανικό κοινό ενώ η μυθοπλασία το σύνολο.

Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις, ο «Σασμός» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ενδιαφέρουσα είναι η πορεία και των σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» (το οποίο παίζεται και Τετάρτη πλέον) και «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ίδιου καναλιού. Ο ALPHA, φέτος, επένδυσε στη μυθοπλασία και του βγαίνει σε εξαιρετικά καλό στην πορεία του στους πίνακες της Nielsen.
Διαβάστε ακόμα:
Σασμός: Το bachelor της Βασιλικής και η αποκάλυψη της Γερμανού
Σασμός: Ξεσηκώθηκε το twitter με το spoiler που θέλει νεκρό τον Αντώνη

Τηλεθέαση: Ο νικητής της πρωινής ζώνης και τα νούμερα των …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss