Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» δεν χάνει το θρόνο του – Τι συμβαίνει με «GNTM»

Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι έχουν επιλέξει τα προγράμματα που τους συντροφεύουν στην prime time, με τους επόμενους μήνες να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μέσα Δεκεμβρίου και φαίνεται ότι, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν, μπορούμε να μιλάμε για ξεκάθαρους νικητές και πρωταγωνιστές στη βραδινή ζώνη. Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι έχουν επιλέξει τα προγράμματα που τους συντροφεύουν στην prime time, με τους επόμενους μήνες να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, που δίνουν τον παλμό για το τι επιλέγει το κοινό, ο «Σασμός» ήταν ο μεγάλος νικητής το βράδυ της Δευτέρας. Η σειρά του ALPHA, που είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο δυνατό χαρτί της μυθοπλασίας, άγγιξε το 27,4% του συνόλου και το 26,6% του δυναμικού κοινού.

«Η Γη της Ελιάς» του MEGA, που επίσης κερδίζει για δεύτερη μάλιστα χρονιά ένα μεγάλο μερίδιο τηλεθεατών, χθες έκανε 26,2% στο σύνολο και 18,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει τη σκυτάλη από την προαναφερθείσα, σημείωσε 22,3% στο σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», έκανε 17,9% στο σύνολο και 15,3% στους τηλεθεατές 18-54. Αντίστοιχα, η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» έκανε 4,3% και 3,8%.
Το ριάλιτι μόδας του STAR «GNTM», από τις 21.00 έως τη 01.00, αρκέστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss