Τηλεθέαση: Ποιος κέρδισε τη μάχη της βραδινής ζώνης

Τηλεθέαση: Η βραδινή ζώνη ανήκει στη μυθοπλασία – Τι έκαναν «Σασμός» και «Γη της Ελιάς»

Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την εβδομάδα που οι σειρές άρχισαν να κάνουν την πρώτη τους επίσημη. Πλέον, είναι ξεκάθαρο ποιες παραγωγές κερδίζουν την εύνοια των τηλεθεατών και φιγουράρουν ψηλά στους πίνακες της Nielsen.
Το βράδυ της Τετάρτης, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αλλαγές. Ο «Σασμός» του ALPHA σάρωσε ξανά, συγκεντρώνοντας 26,6% στο σύνολο και 26,3% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA σημείωσε 26,2% στο σύνολο και 18,8% στο δυναμικό, ενώ το «Μαύρο Ρόδο» -που ακολούθησε- έκανε 26,3% και 20,4%.

Νέα άφιξη στη βραδινή ζώνη και στον ΑΝΤ1, η σειρά «Σέρρες». Η παραγωγή, που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη και προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, κάνει ένα μικρό πέρασμα και από την ελεύθερη τηλεόραση αφού προβλήθηκε χθες και θα προβληθεί και την επόμενη Τετάρτη. Σκοπός είναι το κοινό να γνωρίσει και να αγκαλιάσει το σίριαλ, ώστε να το ακολουθήσει και στην πλατφόρμα του ομίλου. Το πρώτο επεισόδιο, στον ΑΝΤ1, έκανε 11,2% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό.
Τι γίνεται στη ζώνη των 20.00

Οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι βάζουν φρένο στη μυθοπλασία, στην εν λόγω ζώνη και μόνο. Η σατιρική εκπομπή έκανε, χθες, 14,2% στο σύνολο και 19,2% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» συγκέντρωσε 16,7% και 14,8% αντίστοιχα.

Υπήρξαν, φυσικά, και οι σειρές που έκαναν μονοψήφια νούμερα. Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1 αρκέστηκε στο 4,3% στο σύνολο και στο 2,7% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, η σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο OPEN έκανε 3,2% και 3,8%.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss