Το αναδιπλούμενο Motorola Razr έχει πλέον το διάδοχο που του αξίζει

Το τελευταίο Razr της Motorola ήταν ένα έξυπνο αναδιπλούμενο smartphone και παράλληλα ένα fashion statement αξίας 1.500 δολαρίων, όμως το αδύναμο hardware του, το κράτησε μακριά από το χαρακτηρισμό της ναυαρχίδας.

Πλέον όμως, η εταιρεία έχει μια νέα πρόταση για την ευρωπαϊκή αγορά, το Razr 2022 που μπορεί να ανταποκριθεί στην υπόσχεση και την τιμή, χάρη στο Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, το ίδιο που βρίσκουμε σε πολλά άλλα κορυφαία smartphones που τα αποκαλούμε ναυαρχίδες. 
Εκτός από το νέο chipset, το Razr 2022 φέρει νέο σχεδιασμό που διορθώνει τα κακώς κείμενα του προκατόχου του όπως το “κυρτό πηγούνι” και τη μεγάλη εγκοπή που υπήρχε πάνω από την οθόνη για να τοποθετηθεί η selfie κάμερα. Χωράει πάντα στην τσέπη ενώ στην οθόνη υπάρχει στο άνω μέρος μια μικρή οπή, με την οθόνη να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη τη διαθέσιμη επιφάνεια, κάτι που σίγουρα δεν θυμίζει το «κλασσικό» Razr όμως είναι σε πλήρη αρμονία με τα μοντέρνα smartphones.
Το νέο Razr 2022 είναι εξοπλισμένο με hinge τρίτης γενιάς με την ονομασία “Star Trail” που κάνει την γνωστή τσάκιση λιγότερο φανερή ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γωνία. Η συσκευή ζυγίζει 200 γραμμάρια και έχει πάχος μόλις 7,62 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτή. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή βρίσκεται στο πίσω μέρος όπου υπάρχουν πλέον δύο κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss