Το αντίο του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο: ‘Χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές μαζί σας’

ΒΟΛΟΣ

Ο Πάολο Φερνάντες EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάολο Φερνάντες με post στο Instagram αποχαιρέτισε την ομάδα του Βόλου, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που αγωνίστηκε όπως ανέφερε στην ανάρτησή του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Βόλου, Πάολο Φερνάντες, αποχαιρέτισε την ομάδα της Μαγνησίας με post που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε αυτό τον 1.5 χρόνο στον Βόλο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα παρακολουθεί την ομάδα αλλά και ότι είναι σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός θα ανήκει στην ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου, ήτοι από την πρώτη μέρα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού.

Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ.

Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα“, έγραψε ο Παόλο Φερνάντες στο Instagram.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss