Το Asia Express κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή – Δείτε το τρέιλερ

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00

Asia Express! Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες κάνει θεαματική πρεμιέρα στο Star, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.
Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Δείτε εδώ το trailer του Asia Express:

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς.

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!
Εννέα ζευγάρια celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!
Τα 9 ζευγάρια του Asia Express
Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Oι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss