Το Facebook ανανεώνει το home feed για να επικεντρωθεί σε «εξατομικευμένες προτάσεις» τύπου TikTok

Σε μια μη αναμενόμενη κίνηση σε ότι αφορά τα κρυπτονομίσματα που έχει στη διάθεσή της προχώρησε η Tesla και ο CEO της, Elon Musk.

Το πανίσχυρο News Feed του Facebook χωρίζεται στα δύο… κατά κάποιο τρόπο.
Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε σήμερα ότι οι χρήστες των mobile εφαρμογών της εταιρείας θα βλέπουν σύντομα 2 feeds. Home είναι το νέο όνομα για την καρτέλα που βλέπετε όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την εφαρμογή και έχει σχεδιαστεί για εξατομικευμένο περιεχόμενο που προέρχεται από Reels, Stories και άλλες πηγές. Στη συνέχεια, βλέπουμε μια εντελώς νέα καρτέλα με την ονομασία Feeds, η οποία περιέχει πρόσφατες αναρτήσεις από φίλους, ομάδες, Facebook Pages και αγαπημένα, χωρίς να υπάρχουν οι “Προτεινόμενες αναρτήσεις για εσάς”.
Οι δύο καρτέλες θα είναι προσβάσιμες τόσο από την έκδοση iOS όσο και από την έκδοση Android της εφαρμογής Facebook, όπου θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη γραμμή συντομεύσεων από σήμερα. Το δελτίο τύπου της Meta αναφέρει ότι τα περιεχόμενα αυτής της μπάρας έχουν σχεδιαστεί για να αλλάζουν με βάση τις καρτέλες στις οποίες οι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο, αλλά αυτές μπορούν να “καρφιτσωθούν” για να διασφαλιστεί ότι οι θέσεις τους δεν θα αλλάξουν. Το Facebook αναφέρει ότι οι αλλαγές θα είναι ορατές σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
[embedded content]
«Έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss