Το Facebook διαθέτει ένα “μυστικό” εργαλείο για να διαγράψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από τη βάση δεδομένων του

Οι πιθανότητες είναι ότι αν έχετε λογαριασμό στο Facebook, τότε η μητρική εταιρεία Meta του Facebook έχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Ακόμα και αν επιλέξατε να μην μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα, κάποιοι από τους φίλους σας είναι πιθανό να έχουν μοιραστεί τα βιβλία διευθύνσεών τους με το Facebook. Αν ναι, η Meta έχει αυτά τα στοιχεία στη βάση δεδομένων της. Τα καλά νέα είναι ότι το Facebook δημιούργησε ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν τη βάση δεδομένων του για να βρουν και να διαγράψουν αυτά τα δεδομένα, αλλά πιθανότατα δεν γνωρίζατε την ύπαρξή του μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με το Insider, αυτό το εργαλείο διαγραφής δεδομένων είναι διαθέσιμο στο Facebook από τον Μάιο του 2022. Ωστόσο, το Facebook δεν προέβη ποτέ σε δημόσια ανακοίνωση σχετικά μ’ αυτό μέχρι που άρχισαν να εμφανίζονται σχετικά άρθρα αυτή την εβδομάδα.
Όπως σημειώνει το Insider, ο σύνδεσμος για το “μυστικό εργαλείο” είναι ενσωματωμένος μέσα σε 780 λέξεις ενός άρθρου υποστήριξης στο Support Center του Facebook. Αν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα σας μεταφέρει σε αυτή τη σελίδα.
Εκεί μπορείτε να κάνετε πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στη βάση δεδομένων της Meta για να διαπιστώσετε αν η εταιρεία έχει ή όχι τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν έχει, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή της μετά από μια γρήγορη διαδικασία ταυτοποίησης. Η Meta αναφέρει ακόμα ότι θα προσθέσει επιπλέον τα δεδομένα αυτά στη λίστα αποκλεισμού της για να αποτρέψει την εκ νέου μεταφόρτωσή τους.
Πώς να διαγράψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss