Το Ford Kuga Plug-In Hybrid με Black Package – FleetNews

Η Ford παρουσίασε το Kuga ST-Line X Black Package που διαθέτει μία σειρά οπτικών αναβαθμίσεων, καθώς και μία νέα προαιρετική επιλογή καθισμάτων με την ονομασία Comfort Seat.
«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας που επιθυμούν να απομακρυνθούν από ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης ή diesel μπορεί να μην είναι έτοιμοι να δεσμευτούν με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, και το γεγονός ότι το Kuga Plug-In Hybrid είναι το PHEV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι είναι η σωστή επιλογή για πολλούς από αυτούς τους πελάτες» δήλωσε ο Glen Goold, Ford Kuga vehicle line director. «Αυτοκίνητα όπως το Kuga Plug-In Hybrid αποτελούν κρίσιμο μέρος της δέσμευσης της Ford για ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον».
Το ευφυές σύστημα μετάδοσης κίνησης του Kuga Plug-In Hybrid εξασφαλίζει ηλεκτρική συνολική αυτονομία 57-67 χλμ και στην πόλη 71-88 χλμ (WLTP), γεγονός που επιτρέπει σε τακτική βάση την πραγματοποίηση διαδρομών αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η κατανάλωση της τελευταίας, η οποία είναι 14.4-15.9 kWh/100 χλμ WLTP, είναι επίσης χαμηλότερη από εκείνη των κυριότερων ανταγωνιστών.
Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από την αυτονομία και την ευελιξία ενός βενζινοκίνητου οχήματος, με την ηλεκτρική ισχύ να συμπληρώνει τις επιδόσεις του οχήματος. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν το πρόγραμμα λειτουργίας EV Auto, που έχει ως αποτέλεσμα το Kuga Plug-in Hybrid να λειτουργεί με τον πιο αποδοτικό τρόπο, παρέχοντας τη βέλτιστη δυνατή κατανάλωση καυσίμου ανεξάρτητα από το εκάστοτε οδηγικό σενάριο.
Το Black Package χαρίζει έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss