Το γαλλικό μανικιούρ αλλάζει αυτό το φθινόπωρο και γίνεται πιο red hot από ποτέ

Ξέχνα το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή και δοκίμασε το red French mani.

Το τελευταίο διάστημα στο TikTok έχει επικρατήσει το «red nail theory» debate. Από τη μία, υπάρχουν οι χρήστες που ισχυρίζονται ότι το κόκκινο χρώμα στα νύχια έχει μεγάλη δύναμη και μας κάνει πιο ελκυστικές, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που αμφισβητούν αυτή τη θεωρία λέγοντας ότι το κόκκινο δημιουργεί απλώς μια ιδιαίτερη αίσθηση.

Δεν ξέρω αν εσύ τάσσεσαι με κάποια από τις δύο απόψεις. Αυτό που εγώ ξέρω και το υποστηρίζουν εδώ και χρόνια οι μεγαλύτεροι nail και beauty experts είναι ότι το κόκκινο στα νύχια είναι κομψό, αξεπέραστο, διαχρονικό και πάει με όλα. Κι αν δεν θέλεις total red νύχια γιατί είσαι fan του κλασικού, γαλλικού μανικιούρ, μπορείς να κάνεις το τέλειο combo: red French nails.
Νέα μέρα, νέο nail art: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλάζει τα μανικιούρ όπως τα φορέματά της
Το κόκκινο γαλλικό μανικιούρ είναι super trendy το φετινό φθινόπωρο
Οι επιλογές για το red French mani είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις γαλακτερά νύχια με κόκκινη γραμμή γαλλικού, να «παίξεις» με nude αποχρώσεις στη βάση, αλλά και να δημιουργήσεις ιδιαίτερες γραμμές στο French mani σου. Όχι, δηλαδή, να μείνεις στην κλασική γραμμή στην άκρη του νυχιού, αλλά να κάνεις ανάποδο γαλλικό, γαλλικό με διπλή γραμμή και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Στην gallery θα δεις 10 super chic red French nails για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού στη nail artist σου. Τα screenshots μην ξεχάσεις.

Πώς θα κάνεις μόνη σου γαλλικό μανικιούρ
Αν θέλεις να κάνεις γαλλικό μανικιούρ μόνη στο σπίτι, φυσικά και μπορείς. Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά tips and tricks, αλλά σαν το παρακάτω- αυτό που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss