Το GNTM ξεκίνησε! Η 47χρονη παίκτρια που έκανε τη Βίκυ Καγιά να δακρύσει

Τα πάντα στη μόδα αλλάζουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το GNTM φέτος θα είναι πολύ διαφορετικό και το απέδειξε ήδη από την πρώτη audition.
Την πρεμιέρα στην πασαρέλα του GNTM έκανε μια μητέρα 47χρονων, η Άννα, η οποία είχε τεράστια αδυναμία στη Βίκυ Καγιά και συγκινήθηκε μόλις την αντίκρισε, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι μετά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Η Άννα από μικρή είχε το μικρόβιο με το μόντελινκ, αλλά προέκυψε τώρα. Με τρία παιδιά, έναν γάμο και με τις κόρες της δίπλα της να την στηρίζουν παρουσιάστηκε στην πρώτη της Audition.
Η Άννα πάει σχολείο, είναι μαθήτρια του 20 και δίνει πανελλήνιες του χρόνου ενώ παράλληλα δουλεύει στα απορριμματοφόρα του δήμου νύχτα.

Η 47χρονη εμφανίστηκε με ένα σέξι λευκό μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της. «Είσαι οι εξαιρέσεις όλων των κανόνων», είπε ο Σοφρωνίου αντικρίζοντας το μοντέλο.

Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή πλησίασαν την Άννα και της έδειξαν πόζες.
Συγκίνησε με την ιστορία της
Η Άννα ξεχώρισε όχι μόνο για το σώμα της αλλά και για την ιστορία της.
Μετά την εμφάνισή της με το μαγιό και πριν πάρει τα «Ναι» από τους κριτές δάκρυσε λέγοντας ότι αποφάσισε να παντρευτεί επειδή έτρωγε ξύλο από τον πατέρα της και βρήκε τον πρώτο και έφυγε μαζί του. Η γυναίκα δυστυχώς συνέχισε να ξυλοκοπείται από τον άνδρα της, τον οποίο χώρισε.

Η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντας την τραγική ιστορία της 47χρονης και λέγοντας ότι «Σαν εσένα δεν υπάρχει άλλη είσαι το Next Top Model της ζωής μου και της καρδιάς μου», ενώ ο Σωφρονίου χαρακτήρισε «ανδρείκελα» τους άνδρες που χρησιμοποιούν βία στις γυναίκες τους.

Η Σοφία Χατζηπαντελή την χαρακτήρισε «Inspired» δίνοντας το μεγάλο ναι και ο Γιώργος Καράβας από τη μεριά του τόνισε τη δύναμη ψυχής της γυναίκας.
Η Άννα κατάφερε και κέρδισε τα τέσσερα πολυπόθητα «Ναι».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss