Το HBO κυκλοφορεί το πρώτο trailer του ‘The Last Of Us’

Η 26η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα εορτασμού που έχει θεσπίσει η Naughty Dog για ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, το The Last Of Us.

Τη μέρα αυτή επίλεξε και το HBO για να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη μεταφορά του παιχνιδιού του PlayStation στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το κλιπ, το οποίο διαρκεί λίγο περισσότερο από ενάμιση λεπτό, περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από το παιχνίδι του 2013 (το οποίο μόλις απέκτησε ένα πλήρες remake για το PS5). Περιλαμβάνει το κτίριο που γέρνει από τα πρώτα επίπεδα, πλάνα από το ξέσπασμα της επιδημίας καθώς και τον αλάνθαστο ήχο ενός Clicker. Φαίνεται ότι η σειρά θα αντλήσει στοιχεία και από το Left Behind expansion.

Για τους μη μυημένους, το The Last of Us αφηγείται την ιστορία του Joel (Pedro Pascal) και της Ellie (Bella Ramsay). Το ζευγάρι ταξιδεύει σε μια εκδοχή των ΗΠΑ στο κοντινό μέλλον που έχει μείνει κατεστραμμένη από μια μυκητιασική μόλυνση, η οποία μετατρέπει τα θύματα σε επιθετικά πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι. Κρίνοντας από το ελάχιστο δείγμα, μπορούμε να πούμε ότι το trailer κάνει καλή δουλειά στο να αποτυπώσει την τρομακτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.
Είναι σαφές ότι το HBO έχει μεγάλες προσδοκίες για τη σειρά αφού αυτή θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της υπηρεσίας vide …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss