Το HUAWEI Watch GT 3 Pro με δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), αλλάζει την καθημερινότητά σας σε Black Friday προσφορά!

Φέτος τη Black Friday δε χρειάζεται να ψάξετε για το smartwatch που θα αποκτήσετε αφού το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι διαθέσιμο με μια σούπερ προσφορά -100 € για να κάνει την απόφαση αγοράς του πιο εύκολη.

Είτε επιλέξετε την Titanium, είτε την Ceramic έκδοσή του είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό και το σώμα σας. Μην το σκέφτεστε!
Ποτέ άλλοτε ένα αξεσουάρ όπως ένα smartwatch δεν ήταν σε θέση να διαδραματίσει τόσο κομβικό ρόλο στην κάθε σας ημέρα, συμβάλλοντας στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Το smartwatch είναι το αξεσουάρ που μπορεί να ξεκίνησε ως gadget, ωστόσο πλέον αποτελεί προέκταση του εαυτού μας. Μία συσκευή με πολυσύνθετο ρόλο, καλείται να παίξει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ χρήστη και smartphone, να παρακολουθεί την κατάσταση του οργανισμού του πρώτου μέρα και νύχτα, να τον ενθαρρύνει ώστε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μέσα σ’ όλα τα άλλα, να πλαισιώνει κάθε του εμφάνιση όσο κομψή ή απαιτητική κι αν είναι ως σωστό status symbol. Ζόρικο; Όχι αν μιλάμε για το HUAWEI Watch GT 3 Pro.

Απ’ όλα όσα κάνουν το HUAWEI Watch GT 3 Pro να διαφέρει από τον ανταγωνισμό όμως, εκείνη που ξεχωρίζει είναι η πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG). Χάρη σε έναν υψηλών επιδόσεων αισθητήρα, η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχει μετρήσεις ECG μονής απαγωγής και φλεβοκομβικού ρυθμού και πραγματοποιεί έλεγχο για κολπική μαρμαρυγή επιτρέποντάς σας να δράσετε προληπτικά σε περίπτωση που εντοπίσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss