Το ηλεκτρικό smart #1 συνεχίζει την παράδοση – FleetNews

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του smart #1 που παρουσίασε το επαναστατικό μοντέλο στο κοινό για πρώτη φορά, η smart παραδίδει το #1 στην κυκλοφορία.
Έχοντας ξεκινήσει το πρώτο πρόγραμμα δοκιμών EV πριν από 15 χρόνια, η smart συνδυάζει την διακριτή τεχνογνωσία της ηλεκτρικής κινητικότητας με την πρωτοποριακή premium σχεδίαση της Mercedes-Benz και την προηγμένη μηχανική της πλατφόρμας SEA της Geely, για να προσφέρει κινητικότητα επόμενης γενιάς.

«Το smart #1 είναι το πρώτο των νέων αυτοκινήτων της μάρκας που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα βιώσουν την κινητικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Έτοιμο για το Αστικό Περιβάλλον
Το #1 συνεχίζει την παράδοση της smart με εξαιρετική αξιοποίηση χώρου και πρωτοποριακή προσέγγιση αστικής μετακίνησης. Με μήκος 4,27 μέτρα, προσφέρει εξαιρετικό χώρο και ευελιξία με συμπαγές συνολικό αποτύπωμα. Ιδανικά προσαρμοσμένο στο αστικό περιβάλλον, καλύπτει εξίσου μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων χωρίς πρόβλημα, με αυτονομία έως και 439 χλμ, εύκολες λύσεις φόρτισης και ικανότητα φόρτισης DC 150 kW. Σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό συνδεσιμότητας, το smart #1 προσφέρει εξαιρετική λύση μετακίνησης.
Ευέλικτο όσο και οι χρήστες του
Σύμφωνα με την προσαρμόσιμη, οδηγοκεντρική εμπειρία χρήστη, το smart #1 θα διαθέτει ποικιλία μοντέλων ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και την καθημερινότητα των ιδιοκτητών του. Εκτός από την άρτια εξοπλισμένη βασική έκδοση που παρουσιάστηκε φέτος στην παγκόσμια πρεμιέρα, το smart #1 θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις: Pro+, Premium και BRABUS.

Ο Dirk Adelmann, CEO της smart Europe, δήλωσε: «Το smart #1 ξεκινά επιτέλου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss