Το κορυφαίο X40 της Motorola κυκλοφορεί στην Κίνα με δυνατά χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσα τιμή

Το πολυαναμενόμενο, Motorola X40 είναι επιτέλους επίσημο.

Ενώ η σειρά Xiaomi 13 και το Vivo X90 Pro Plus πρόλαβαν τη Motorola σε ότι αφορά την ενσωμάτωση του Snapdragon 8 Gen 2, το X40 έχει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως μια ενδιαφέρουσα τιμή.
Αρχικά, η Motorola υποστηρίζει έναν εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 165Hz για την OLED οθόνη των 6,7 ιντσών της συσκευής. Αν και η επίδοση αυτή δεν αποτελεί ρεκόρ για τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης σε smartphone (κυρίως σε gaming προτάσεις), ωστόσο, οι περισσότερες ναυαρχίδες φτάνουν τα 120Hz. Διατηρώντας τον ρυθμό ανανέωσης στα ίδια επίπεδα με τηλέφωνα όπως το ROG Phone 6 Pro, η Motorola προσπαθεί να προσελκύσει τους gamers με έναν συνδυασμό μιας πιο προσιτής τιμής, της ισχυρής GPU Adreno 740 και ανάλυσης Full HD+ που δεν θα είναι τόσο απαιτητική σε πόρους όσο οι οθόνες QHD+ που συναντάμε σε άλλες ναυαρχίδες.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Motorola X40 είναι η φόρτιση στα 125W. Διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση, αλλά αυτή είναι απογοητευτικά αργή στα 15W σε σύγκριση με τα 50W του Edge 30 Ultra που είδαμε πρόσφατα. Παρόλα αυτά, ο ενσύρματος φορτιστής αναμένεται να είναι εξαιρετικός, και υπόσχεται να ολοκληρώσει το 50& της φόρτισης της μπαταρίας των 4.600mAh σε 7 μόλις λεπτά.
Όσον αφορά τις κάμερες, το Motorola X40 είναι εξοπλισμένο με έναν κύριο αισθητήρα 50MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό και πάλι στα 50MP αλλά και μια τρίτη κάμερα στα 12MP με οπτικό ζουμ 2x. Οι όχι και τόσο εντυπωσιακές προδιαγραφές του κεντρικού συστήματος καμερών, υποδηλώνουν ότι η εταιρεία μπορεί να αναπτύσσει μια Pro έκδοση του smartphone, δεδομένου ότι το Edge 30 Ultra ενσωματώνει κύρια κάμερα στα 200MP
Όσον αφορά την κόστος, η Motorola παίζει επιθετικά με το X40 σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Το κόστος του αρχικού μοντέλου έχει οριστεί περίπου στα 490 δολάρια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss