Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο

Στη νοστιμιά συντελούν οι πρώτες ύλες αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι

Ο Ντουνιάς και η φήμη του έχουν φτάσει στα πέρατα της γης και δικαιολογημένα. Το εστιατόριο-αγρόκτημα με τη zero waste φιλοσοφία και το μαγείρεμα στη θράκα και πάνω σε ανοιχτή ή χωνεμένη φωτιά μέσα σε πηλοτσίκαλα, έχει θαυμαστές από ολόκληρο τον πλανήτη.
Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss