Το μήνυμα ενός μπαμπά στο παιδί του πρέπει να ακουστεί…

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει από τη Ρόδο για το 3ο Super Cup, που θα κρίνει τον πρώτο επίσημο τίτλο της σεζόν και δίνει εικόνες, αλλά και το τρομερό μήνυμα ενός μπαμπά στο παιδί του για τη… συνύπαρξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα ολοκληρωθεί το 3ο Super Cup, που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ, αλλά ήδη έχει… γράψει ιστορία. Η παρουσία των αποστολών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην ίδια πτήση, μαζί με αυτή του Προμηθέα, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και έδωσε ήδη ένα εντελώς διαφορετικό «χρώμα» στο τουρνουά.

Και κυρίως μια εικόνα όμορφη στο μάτι. Μακριά από ακραίες αντιπαλότητες. Έβλεπες τους Έλληνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να αγκαλιάζονται στο check in και να τα λένε χαλαρά. Ξένους που έχουν διασταυρωθεί οι δρόμοι τους στο παρελθόν να μαθαίνουν ο ένας τα νέα του άλλου. Δείχνοντας σε όλους πως δεν είναι εχθροί, παρά μόνο αντίπαλοι. Θα δώσουν μάχες, θα παίξουν μπασκετικό «ξύλο», θα τσακωθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά μέχρι εκεί.

Κι αυτές οι εικόνες έδωσαν την ευκαιρία σε ένα μπαμπά που βρισκόταν στο αεροδρόμιο να περάσει αυτό το μήνυμα στο παιδί του. «Τους βλέπεις; Είναι όλοι μαζί και μιλάνε. Κάποιοι μπορεί να είναι και φίλοι κι ας είναι ο ένας στον Ολυμπιακό κι ο άλλος στον Παναθηναϊκό. Δεν πάει να πει πως επειδή είναι άλλη ομάδα ο καθένας θα τσακώνονται και δεν θα μιλιούνται έξω από το γήπεδο. Έτσι πρέπει να είσαι κι εσύ με τους φίλους σου. Δεν έχει σημασία τι ομάδα είναι ο άλλος, αλλά τι άνθρωπος είναι…».

Αυτό ήταν ένα μάθημα που προσπάθησε να περάσει ο συγκεκριμένος μπαμπάς. Και η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη. Ήταν κάτι ασυνήθιστο, αλλά ωραίο.

Όμως, αυτή την ωραία ατμόσφαιρα θα πρέπει να φροντίσουν όλοι ώστε να διατηρηθεί. Όπως έκαναν πέρυσι για παράδειγμα οι παίκτες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που παρότι ο Φούφης είχε ξεκάθαρα χαρίσει το τρόπαιο στον αντίπαλο, έμειναν στο παρκέ με τα μετάλλιά τους κατά την απονομή.

Γι’ αυτό ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι να μην επαναληφθούν ανάλογες διαιτησίες για να μην έχει κανείς παράπονο, αλλά και οι προπονητές και παίκτες να μην προκαλούν και να μην ψάχνουν δημοσιογράφους στα αποδυτήρια. Να είναι όλοι πρότυπα. Κι αν σταθούν όλοι στο ύψος τους, τότε να είστε βέβαιοι πως θα διατηρηθεί κι αυτή η ωραία ατμόσφαιρα.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την κοινή παρουσία Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού στο ταξίδι για τη Ρόδο και στο ξενοδοχείο που διαμένουν:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss