Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom – FleetNews

Η Ford Pro παρουσίασε το νέο E-Transit Custom, την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του best-seller van μοντέλου της Ευρώπης, που είναι σχεδιασμένο εξ αρχής ώστε να προσφέρει νέα επίπεδα παραγωγικότητας στους πελάτες στην κατηγορία van ενός τόνου.
Η Ford, παγκόσμια δύναμη στην έρευνα, την μηχανολογία και τις λύσεις λογισμικού, έφερε το απόσταγμα αυτής της εμπειρίας στο E‑Transit Custom, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων με το ψηφιακό οικοσύστημα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας και να λειτουργούν πιο αποδοτικά, αλλά και για να απλουστεύσει τη μετάβασή τους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Εμπνευσμένο από τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, το E-Transit Custom προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες στους πελάτες, βασισμένες στη συνδεσιμότητα μέσω cloud και τις ψηφιακές τεχνολογίες – που όλες εξελίσσονται χάρη στις ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up κατά τη διάρκεια της ζωής του οχήματος.
«Η Ford Pro και το E-Transit Custom επαναπροσδιορίζουν τί μπορεί να κάνει ένα επαγγελματικό όχημα – υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις σε μία νέα ψηφιακή εποχή» δήλωσε ο Jim Farley, πρόεδρος και CEO της Ford Motor Company. «Οι πελάτες μας κατέστησαν το Transit Custom το πιο δημοφιλές επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη, και ακούμε προσεκτικά αυτούς τους πελάτες πάνω από 50 χρόνια. Το νέο E-Transit Custom σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους – πρόκειται για ένα Transit για τη νέα εποχή, αλλά και για ένα όχημα που μπορεί λερώσει τα χέρια του όταν χρειάζεται να γίνει μια δουλειά».
Η τεχνολογία μπαταρίας επόμενης γενιάς επιτρέπει στοχευμένη αυτονομία 380 km με ικανότητα ταχείας φόρτισης 125 kW. Το E-Transit Custom θα προσφέρει εξαιρετική απόδοση για μία σειρά αναγκών των πελατών – τα πάντα με την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων της Ford Pro για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση της φόρτισης.
Για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, το E-Transit Custom προσφέρει νέες ψηφιακές λύσεις για διανομές πολλαπλών στάσεων και την πρόσβαση στην καμπίνα και το χώρο φόρτωσης. Η καμπίνα είναι επίσης ένας επιχειρηματικός κόμβος, με συνδεσιμότητα 5G, αλλά και ένας ευέλικτος χώρος εργασίας που περιλαμβάνει έξυπνα χαρακτηριστικά όπως ένα τιμόνι που αναδιπλώνετα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss