Το νέο Mavic 3 Classic της DJI έχει τιμή που ξεκινάει από τα $1.469

Ο χαρακτηρισμός «προσιτό», ειδικά όταν πρόκειται για consumer drones θα λέγαμε ότι είναι μία αρκετά «διευρυμένη έννοια».

Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλά συστήματα να διαφημίζονται ή να προωθούνται ως προσιτά -ή ακόμα και φθηνά- ωστόσο η μείωση στο κόστος συνήθως συνοδεύεται από αρκετούς συμβιβασμούς που έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα κ.ά. Και αυτό είναι κάτι που και η ίδια η DJI έχει «φλερτάρει» σε ορισμένες περιπτώσεις, κυρίως με τα πιο basic και εισαγωγικά μοντέλα της.
Η σειρά Mavic ωστόσο αποτελούσε μέχρι στιγμής τη «χρυσή τομή» μεταξύ της προσβασιμότητας και της ποιότητας κατασκευής. Ήταν σίγουρα πιο προσιτό από πολλά επαγγελματικών προδιαγραφών συστήματα, αλλά προσιτό ή οικονομικό δεν μπορούσες να το πεις. Σε αυτήν την εποχή όπου υπάρχει έλλειψη σε εξαρτήματα, με τον πληθωρισμό να αποτελεί θέμα καθημερινής συζήτησης, με οικονομικές δυσχέρειες και άλλα προβλήματα, η DJI τοποθετεί το Mavic 3 Classic ως το πιο προσιτό της drone έως σήμερα.

Το σύστημα, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, κοστίζει $1.469. Και αυτή η τιμή αφορά μόνο το drone. Όπως πάντα, η εταιρεία έχει κάθε είδους πρόσθετα πακέτα που προσφέρει με επιπλέον μπαταρίες, θήκες μεταφοράς και άλλα αξεσουάρ που μπορείτε να επιλέξετε (ή όχι) με την ανάλογη αύξηση στην τιμή. Το σύστημα βασίζεται στην ίδια κάμερα Hasselblad 4/3 CMOS 20 MP με το τυπικό Mavic 3 και με τον μέγιστο χρόνο πτήσης να είναι 46 λεπτά. 
Το Classic είναι μέρος μιας αυξανόμενης τάσης στα η …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss