Το νέο super SUV, Lamborghini Urus S – FleetNews

Η Automobili Lamborghini ανακοίνωσε την Urus S, διάδοχο της αρχικής Urus που δημιούργησε νέα κατηγορία Super SUV στα πολυτελή αυτοκίνητα.
Η Urus S διαθέτει αυξημένη ισχύ, σε συνδυασμό με πολυτελή ευελιξία και προσωπικότητα που επιβεβαιώνει το απόλυτο ύφος Lamborghini Super SUV, μαζί με την νέα Urus Performante για όσους αναζητούν μέγιστες σπορ επιδόσεις.

«Η Urus είναι ελκυστική για όσους αναζητούν συνδυασμό σπορ SUV και Lamborghini για καθημερινή οδήγηση: η Urus S στέκεται τέλεια δίπλα στην νέα Urus Performante, για όσους επιλέξουν ανώτερες επιδόσεις, πολυτέλεια και ευελιξία» δήλωσε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και CEO της Automobili Lamborghini. «Η εμπορική επιτυχία της Urus, με παραγωγή άνω των 20.000 οχημάτων, εδραιώνει την φήμη της Urus S ως Super SUV».
Πολυτελείς και ευέλικτες επιδόσεις
Ο κινητήρας Twin-turbo V8 με αυξημένη ισχύ 666 CV είναι ίδιος με του μοντέλου Urus Performante, με βελτιωμένη αναλογία βάρους ισχύος 3,3 κιλά/CV. Η επιτάχυνση είναι βελτιωμένη και η Urus S επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και τα 0-200 χλμ/ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα. Με τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα, η Urus S σταματά από τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 33,7 μέτρα. Ο κινητήρας twin-turbo αποδίδει 850 Nm μέγιστης ροπής από τις 2.300 σαλ έως τις 6.000 σαλ. Ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης υπενθυμίζει ότι το Super SUV είναι πραγματική Lamborghini, με ευδιάκριτο ήχο κατά την εκκίνηση και πιο έντονες νότες κατά την οδήγηση.
Το πλαίσιο της Urus με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση εξασφαλίζει σπορ οδηγική απόλαυση και ομαλή οδική συμπεριφορά στις λειτουργίες οδήγησης STRADA, SPORT, CORSA και EGO, με άμεση απόκριση ροπής και εξισορρόπηση αμαξώματος ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των συστημάτων επιλογής κίνησης εκτός δρόμου, TERRA, NEVE και SABBIA. Με βαθμονόμηση του συστήματος μετάδοσης κίνησης όμοια με της Urus Performante, η Urus S παρέχει βέλτιστη απόκριση και επιδόσεις όταν απαιτηθεί, παράλληλα με πολυτελή καθημερινή οδηγική απόλαυση μέσω των εξαιρετικών ρυθμίσεων πλαισίου. Με καταπληκτική ευελιξία οδηγικής συμπεριφοράς σε οποιοδήποτε οδόστρωμα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η Urus S είναι το απόλυτο Super SUV.
Σχεδιαστική παρουσία και ύφος
Η Urus S διαθέτει ιδιαίτερες και εκλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss