Το Netflix σας δίνει τη δυνατότητα να διώξετε άκυρα άτομα που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας

Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας στο Netflix και θα θέλατε να μπορούσατε να τους κόψετε τη σχετική πρόσβαση;

Μια νέα λειτουργία που έρχεται στο Netflix θα δώσει στους κατόχους λογαριασμών της υπηρεσίας τη δυνατότητα να κάνουν ακριβώς αυτό.
Όπως ανακοινώθηκε στο blog της εταιρείας, το Netflix αποκάλυψε ότι δίνει στους κατόχους λογαριασμών μεγαλύτερο έλεγχο των λογαριασμών τους μέσω μιας νέας λειτουργίας που ονομάζεται “Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών”. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, το Netflix αναφέρει ότι η λειτουργία θα σας επιτρέπει να βλέπετε τις πρόσφατες συσκευές που έχουν χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας και να αποσυνδέετε τυχόν συσκευές που είναι συνδεδεμένες σ’ αυτόν.
Με βάση την εικόνα που παρέχεται, θα μπορείτε επίσης να δείτε ποιο προφίλ παρακολούθησε κάποια ταινία η σειρά, την ώρα και την ημερομηνία κατά την οποία το παρακολούθησε και τι συσκευή χρησιμοποίησε.

Μια τέτοια λειτουργία θα ήταν χρήσιμη για την αφαίρεση συσκευών στις οποίες συνδεθήκατε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή κατά την επίσκεψη ενός φίλου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνετε άκυροα άτομα που δεν θέλετε να χρησιμοποιούν πλέον το λογαριασμό σας.
Παρόλο που υπήρχε ήδη ένας τρόπος για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα άτομα από το λογαριασμό σας, αυτό απαιτούσε από τον χρήστη να ακυρώσει τη σύνδεση από όλες τις συσκευές του και στη συνέχεια να δοκιμάσει να συνδεθεί ξανά μία προς μία. Με τη νέα λειτουργία, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από μια συγκεκριμένη συσκευή, ώστε ο μη εγκεκριμένος χρήστης να μπορεί να ξαναμπεί μόνο αν γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας.
Το N …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss