Το Netflix θα αρχίσει να αποκλείει την κοινή χρήση ενός λογαριασμού από τις αρχές του 2023

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming Netflix σχεδιάζει να βάλει τέλος στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης από τις αρχές του 2023, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Μέσα στη χρονιά, υπήρξαν διάφορες φήμες αλλά και επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το τέλος της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης και το Netflix διερευνούσε μεθόδους για την πάταξή της, όμως οι αλλαγές πρόκειται να τεθούν επίσημα σε ισχύ το επόμενο έτος.
Το Netflix γνωρίζει εδώ και καιρό ότι η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τα κέρδη του, αλλά η άνοδος των συνδρομών το 2020 επέτρεψε στην εταιρεία να μην ασχοληθεί με την αντιμετώπισή του. Με τα έσοδα να πέφτουν φέτος και την πρώτη απώλεια συνδρομητών του Netflix εδώ και 10 χρόνια, ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Reed Hastings, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να ασχοληθεί με το θέμα, το οποίο είχε αναβάλλει για πολύ καιρό.
Ξεκινώντας από το 2023, το Netflix σχεδιάζει να ζητάει από τους ανθρώπους που μοιράζονται λογαριασμούς με άλλους εκτός του νοικοκυριού τους, να καταβάλλουν σχετικό αντίτιμο. Το Netflix έχει δοκιμάσει πρόσθετες πληρωμές για την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης σε ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, χρεώνοντας περίπου 3 δολάρια επιπλέον ανά χρήστη. Σε αυτές τις χώρες, ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να παρέχει έναν κωδικό επαλήθευσης σε όποιον εκτός του νοικοκυριού θέλει να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό, με το Netflix να ζητά επανειλημμένα τον κωδικό μέχρι να καταβληθεί ένα μηνιαίο τέλος για την προσθήκη συνδρομητών εκτός νοικοκυριού.
Μια παρόμοια τακτική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss