Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα παιχνίδια στην Premier League και τη Serie A με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η ώρα του ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων έφτασε. Την Κυριακή, στις 19:30, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που εκτός από το γόητρο έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία.
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στη Super League με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θέλει να διευρύνει το σερί για να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς λιγότερους και στόχος του είναι η νίκη για να μειώσει στους 7 πόντους τη διαφορά και να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τσέλσι-Άρσεναλ και Τότεναμ-Λίβερπουλ στην Premier League

Το πρόγραμμα της Κυριακής συμπεριλαμβάνει 4 ακόμα ντέρμπι στην Αγγλία και την Ιταλία. Στην Premier League, στις 14:00, ξεκινά το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ. Στις 18:30 γίνεται η σέντρα στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.
Στη Serie A, στις 19:00, αρχίζει το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», Ρόμα-Λάτσιο και η βραδιά ολοκληρώνεται, στις 21:45, με τη μεγάλη αναμέτρηση Γιουβέντους-Ίντερ.
Τα ντέρμπι Τσέλσι-Άρσεναλ, Τότεναμ-Λίβερπουλ, Ρόμα-Λάτσιο και Γιουβέντους-Ίντερ έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
Πολλοί δυνατοί αγώνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμα, σήμερα ο αγώνας Χιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00), το Σάββατο τα παιχνίδια Χοφενχάιμ-Λειψία (16:30), Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ (17:00), Ατρόμητος-Άρης (19:00), ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00), Μίλαν-Σπέτσια (21:45) και Μπαρτσελόνα-Αλμερία (22:00) και τη Δευτέρα η αναμέτρηση Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00).
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
Ο παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του
Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται για όλα τα παιχνίδια. Ανάμεσα στι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss