Το off-road ηλεκτρικό πρότυπο Volkswagen ID. XTREME – FleetNews

Η Volkswagen παρουσίασε το ID. XTREME, ένα ανατρεπτικό off-road αμιγώς ηλεκτρικό πρότυπο για τους οπαδούς της ηλεκτροκίνησης.
Το πρότυπο με σύστημα τετρακίνησης βασίζεται στο ID.4 GTX και συνδυάζει τη δυναμικότητα και τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου SUV με την αίσθηση της περιπέτειας που μεταφέρει ένα όχημα με εκτός δρόμου ικανότητες.

Το ID. XTREME αποτυπώνει το συναίσθημα και την επιθυμία για περιπέτεια. Το πρότυπο όχημα δημιουργήθηκε από την ομάδα του Andreas Reckewerth (Επικεφαλής Οχημάτων) στο τμήμα Ανάπτυξης της Volkswagen. «Η αρθρωτή ηλεκτρική πλατφόρμα MEB έχει τεράστιες τεχνικές δυνατότητες», λέει η Silke Bagschik, Επικεφαλής της Σειράς Προϊόντων MEB. «Για πολλούς πελάτες μας, το αυτοκίνητο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό μέσο μεταφοράς. Με το ID. XTREME, η Volkswagen ανεβάζει την ηλεκτρική κινητικότητα σε ένα νέο επίπεδο απόδοσης». Η συγκεκριμένη προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα ένα μοναδικό off-road όχημα που εντυπωσιάζει με τη στιβαρή εμφάνιση και την εξαιρετική ισχύ του.
Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης στον πίσω άξονα και οι κατάλληλες προσαρμογές στο λογισμικό της μονάδας ελέγχου της μετάδοσης, αυξάνουν την συνολική ισχύ κατά 65 kW – αύξηση περίπου 30% – σε σύγκριση με το ID.4 GTX, φθάνοντας τα 285 kW. «ID. XTREME φτιάχτηκε από λάτρεις της αυτοκίνησης στη Volkswagen για λάτρεις της οικογένειας ID. Ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις από τους φίλους της ηλεκτροκίνησης. Τα σχόλια και η κριτική τους θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μας για τη συνέχεια που θα έχει αυτή η προσπάθεια», προσθέτει η Silke Bagschik.
Η εμφάνιση του Volkswagen ID. XTREME δείχνει πως πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss