Το πρώτο trailer του Super Mario Bros. είναι όσο εντυπωσιακό το περιμέναμε

Το πρώτο trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων “Super Mario Bros.” της Nintendo επιτέλους κυκλοφόρησε κάνοντας το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της βιντεοπαρουσίασης Nintendo Direct την Πέμπτη.

Μαζί με τον Pratt ως κεντρικό χαρακτήρα, η ταινία “Mario” διαθέτει ένα καστ αστέρων από χαρακτήρες του Mushroom Kingdom, όπως ο Charlie Day ως Luigi, η Anya Taylor-Joy ως Princess Peach, ο Seth Rogen ως Donkey Kong, ο Jack Black ως Bowser, ο Keegan-Michael Key ως Toad, ο Fred Armisen ως Cranky Kong και ο Sebastian Maniscalco ως Spike.

Το trailer ξεκινά με τον Bowser και το τεράστιο, πύρινο κάστρο του να κατεβαίνουν σε ένα παγωμένο βασίλειο. Ο στρατός των Koopa Troopas του Bowser, με επικεφαλής τον Spike the Magikoopa, έρχεται αντιμέτωπος με τις λεγεώνες των μπλε πιγκουίνων του παγωμένου βασιλείου, που είδαμε στα παιχνίδια “Mario”. Ωστόσο, οι χιονόμπαλες των πιγκουίνων δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε κατ’ ελάχιστο τον Bowser ο οποίος καίει το παγωμένο κάστρο και παίρνει τον έλεγχο ενός power-up αστεριού του “Mario”.
“Επιτέλους το βρήκα. Τώρα, ποιος θα με σταματήσει;” φωνάζει ο Bowser.
Και ναι, ο αγαπημένος Ιταλός υδραυλικός του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Σε μια νέα σκηνή, ο Mario πετάει μέσα από έναν πράσινο σωλήνα στο Mushroom Kingdom, όπου αναπηδά από τεράστια, κόκκινα μανιτάρια μέχρι να πέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss