Το πρώτο Volvo με δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης – FleetNews

[embedded content]

Το επερχόμενο, αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90, που θα αποκαλυφθεί στις 9 Νοεμβρίου, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo με προεγκατάσταση για δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης.
Διαθέσιμη αρχικά σε επιλεγμένες αγορές, η λειτουργία έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να κάνετε τη χρήση ενέργειας πιο φθηνή, αποτελεσματική και βιώσιμη. Σε συνδυασμό με τις δυνατότητες έξυπνης φόρτισης που έρχονται στην εφαρμογή Volvo Cars για smartphone, το Volvo EX90 θα σας επιτρέπει να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όταν η ζήτηση από το δίκτυο και οι τιμές είναι χαμηλά – συνήθως αυτό συμβαίνει όταν το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών στο μίγμα ενέργειας είναι αυξημένο – και να αποθηκεύετε αυτή την ενέργεια για να τη χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Μόλις γίνει διαθέσιμη, η δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης στο Volvo EX90 θα μπορούσε να σας επιτρέπει να παρέχετε ενέργεια στο σπίτι σας, καθώς και σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
«Με το Volvo EX90 μπορείτε να δώσετε ενέργεια στη ζωή σας», δήλωσε ο επικεφαλής του Electrification Ecosystem, Olivier Loedel. «Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία του με πολλούς τρόπους, από τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας ποδηλάτου όταν βρίσκεστε έξω έως την τροφοδοσία μίας συσκευής για μαγείρεμα στο κάμπινγκ. Η λειτουργία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την παροχή ενέργειας στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια ισχύος του ημερήσιου τιμολογίου ενέργειας το οποίο είναι πιο ακριβό».
Εκτός από τη δυνατότητα φόρτισης οικιακών ή άλλων συσκευών, το αυτοκίνητό σας θα έχει τελικά την ικανότητα να προσφέρει ένα χέρι βοηθείας, παρέχοντας ένα ποσοστό από τη φόρτισή του σε άλλα συμβατά Volvo. Από την άλλη πλευ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss