Το σύμβολο που θα διαλέξεις δίνει απάντηση σε ένα δίλημμα που σε βασανίζει

Ο καθένας μπορεί να νιώσει ανασφάλεια όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση. Ευτυχώς, όμως υπάρχει η ψυχή που συνήθως μας οδηγεί σε αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο. Όσο και να διστάζουμε να αποφασίσουμε, η απόφαση είναι πάντα δική μας. Χίλιοι παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν όταν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα, όμως στο τέλος εσύ θα κάνεις την σωστή ή λάθος κίνηση.
Πίσω από τα τέσσερα σύμβολα-μάνταλα που βλέπεις στη φωτογραφία, υπάρχει μια σημαντική συμβουλή για το πιθανό δίλημμα που μπορεί να βρίσκεσαι αυτήν την εποχή. Άκουσε τη διαίσθησή σου και διάλεξε ένα από τα τέσσερα – εκείνο το οποίο σε έλκει περισσότερο.

* Η κυριολεκτική έννοια της σανσκριτικής λέξης “μάνταλα” σημαίνει “κύκλος”, αλλά στην ανατολική θρησκευτική παράδοση έχει καθιερωθεί ως όρος που υποδηλώνει κυκλικές ιερές εικόνες, ζωγραφισμένες ή χαραγμένες στην άμμο, που χρησιμοποιούνται ως μέσα διαλογισμού ή ως προστατευτικά σύμβολα.
1. Αν διάλεξες την πρώτη μάνταλα

Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις ότι όλα είναι μια χαρά, ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι ζοφερά. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος σου να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία με τους γύρω σας. Αλλά, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να επιτρέψεις στις καταστάσεις να είναι όπως είναι, χωρίς να προσπαθείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Αν είναι κακό, ας είναι κακό, αν είναι καλό, θα νιώσεις καλά.
Το κλειδί είναι η ισορροπία. Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις σε όλες τις μάχες, μπορείς απλώς να καθίσεις αναπαυτικά και να
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss