Το τμήμα Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει το θάνατο του Αρχιμανδρίτη

Για πάνω από 4 ώρες κλιμάκιο βρισκόταν στο διαμέρισμά του 52χρονου ιερέα. Συνέλεξαν υλικό και από κάμερες διπλανών καταστημάτων, προκειμένου να δουν ποιος μπήκε στην πολυκατοικία.

Το ενδεχόμενο ο θάνατος του Αρχιμανδρίτη να είναι δολοφονική ενέργεια εξετάζουν οι αρχές, με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την έρευνα. Τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 52χρονου ιερέα παραμένουν αναπάντητα, ωστόσο η οικογένειά του είναι σίγουρη ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς όπως λένε αποκλείεται να αυτοκτόνησε.
Για πάνω από 4 ώρες κλιμάκιο βρισκόταν στο διαμέρισμά του 52χρονου ιερέα, το οποίο συνέλεξε υλικό. Οι αστυνομικοί όχι μόνο εξέτασαν ενδελεχώς το διαμέρισμα του ιερέα, αλλά συνέλεξαν και υλικό από κάμερες διπλανών καταστημάτων, προκειμένου να δουν ποιος μπήκε στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, ενώ έφερε μώλωπες και αίμα, σημάδια που δείχνουν ότι ίσως να μην πρόκειται για αυτοκτονία.

Αναμένεται επίσης η ιατροδικαστική έκθεση για να γίνει σαφές αν οι μώλωπες που φέρει στο σώμα του είναι μεταθανάτιοι ή προθανάτιοι.

Τον βρήκε η καθαρίστρια
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline, τον ιερέα βρήκε η καθαρίστρια που εισήλθε στο χώρο του, ενώ σημειώνεται ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας.
Στο δωμάτιό του, βρέθηκε πάνω στο κομοδίνο του μια φωτογραφία από τη χειροτονία του υπό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Χριστόδουλου. Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο σπίτι του ιερέα ήταν αποτρόπαιο.

Η εικόνα που βρέθηκε στο κομοδίνο του ιερέαEkklisiaonline

Ο 52χρονος ιερέας αγνοούταν από την περασμένη Δευτέρα. Ήταν εφημέριος στο ναό στο Χαλάνδρι για περίπου 2 δεκαετίες.
Τι λένε όσοι τον ήξεραν
Για έναν καλό άνθρωπο που τους βοηθούσε όλους κάνουν λόγο οι πιστοί της ενορίας του, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του. «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μια γυναίκα που τον ήξερε.
Γείτονές του είπαν ότι ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν είχε ιδιαίτερη επικοινωνία με κανέναν από τη γειτονιά.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Αρχιμανδρίτη αναφέρουν ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας ή κάποιο πρόβλημα που να τον απασχολούσε και να τον οδηγούσε στην αυτοκτονία. Η οικογένειά του επιμένει ότι αποκλείεται να αυτοκτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss