Το value for money προϊόν για τα χείλη που έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Λατρεμένο beauty item κατά τη δεκαετία του ’90, μπορεί για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να έγινε στροφή υπέρ του κραγιόν, όμως φαίνεται ότι αυτή τη σεζόν τα glosses έχουν κάνει δυναμικό comeback. Μάλιστα, οι νέες εξελιγμένες φόρμουλες γλιστρούν στα χείλη και ενισχύουν κάθε μακιγιάζ χάρη στη δύναμή τους να αντανακλούν το φως. Κάπως έτσι ανάμεσα στα νέα λαχταριστά lip glosses, που χαρίζουν σαγηνευτική γυαλάδα στα μακιγιάζ μας, υπάρχει ένα συγκεκριμένο που έχει κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok. Ποιο είναι το εν λόγω προϊόν; Το “lifter gloss” της Maybelline.

@kirsty.belle These are the perfect lipglosses for summer #AD #LifterGloss #Maybelline @maybelline ♬ original sound – Kirsty

H νέα προσθήκη στο νεσεσέρ μας
Εκτός από την δελεαστική του τιμή, το «gloss lifter» της Maybelline πολλές λόγους για να βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με υαλουρονικό οξύ γεμίζει και ενυδατώνει τα χείλη, ενώ διατίθεται σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις για να προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους δέρματος και σε κάθε make-up look. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι μέσα από πολλά βίντεο στο TikTok, εκθειάζονται τα πλεονεκτήματα του.
Extra συμβουλή: Επιλέξτε ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών σας για να κάνετε το περίγραμμα και εφαρμόστε το lip gloss για να υιοθετήσετε άψογα την τάση των «gym lips».
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss