Toyota Motor Europe: ουδέτερη άνθρακα έως το 2040 – FleetNews

Πλήρως ουδέτερη άνθρακα στοχεύει να καταστεί ως το 2040 η Toyota Motor Europe, καθώς και να μετασχηματιστεί σε πάροχο υπηρεσιών κινητικότητας.
Στην πρόσφατη ετήσια εκδήλωση Kenshiki της Toyota Motor Europe (TME), η ομάδα παγκόσμιων και ευρωπαϊκών στελεχών της εταιρείας συζήτησε για τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας, περιγράφοντας το όραμά της, την στρατηγική τεχνολογίας και τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της. Kenshiki σημαίνει διορατικότητα στα ιαπωνικά και η φετινή εκδήλωση, με συμμετοχή περισσότερων των 250 μέσων ενημέρωσης, επικεντρώθηκε στην ουδετερότητα άνθρακα και στον μετασχηματισμό σε πάροχο κινητικότητας.
Πλήρης ουδετερότητα άνθρακα έως το 2040
Η Toyota Motor Europe ανακοίνωσε την δέσμευσή της για πλήρη ουδετερότητα άνθρακα στην Ευρώπη έως το 2040, το αργότερο. Βασιζόμενη στη περυσινή της δέσμευση για εξάλειψη των εκπομπών CO2 για όλα τα νέα οχήματα στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΖΕΣ έως το 2035, η πρόθεση της TME συνοψίστηκε από τον Matt Harrison, Πρόεδρο και CEO της εταιρείας. «Υπάρχουν δύο βασικοί τομείς εστίασης: ο πρώτος είναι η ουδετερότητα εκπομπών άνθρακα και ο τρόπος με τον οποίον σκοπεύουμε να την επιτύχουμε σε διάφορους τομείς και ο δεύτερος -κατά τον μετασχηματισμό μας από εταιρεία κατασκευής και πωλήσεων, σε πάροχο υπηρεσιών κινητικότητας- είναι το μέλλον της κινητικότητας. ”
Ο Marvin Cooke, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παραγωγής της ΤΜΕ, περιέγραψε περαιτέρω τον στόχο της εταιρείας να καταστήσει όλες τις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις παραγωγής της ουδέτερες άνθρακα έως το 2030. Σε αυτόν τον τομέα, η προσέγγιση είναι πολύπλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss